1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming.Slammer
2. На колко години сте. 27 г. съм
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming/от днес,знам че не може така но си търся сървър
4. От колко време играете ЦС.от 10 години
5. Предишен опит като Админ.напреднал съм,бях в:Bulgaria Nad Vsichko,24/7 Deathmatch,Play2Win,FragZone последно бях в fatall-error а в cs-bulgaria бях глобален администратор все още съм админ там но ще напусна.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.различно 2 до 6 7 часа
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. CS MegaGaming (Dust2 only)
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming.Имам свободно време и съм напреднал като Администратор
9. Скайп за обратна връзка.Hoodini87
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming.Имам много приятели ще видим
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/.0
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.От шумен съм.
НОВО 13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите?Не но това не е проблем
Re: Kандидатура за Админ CS MegaGaming (Dust2 only)
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Slammer
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Slammer
Правилата и изискванията не са писани за украса. Спечели уважението и доверието на адмните, запознай се правилата и изискванията и след 2 месеца опитай отново. До тогава приятно прекарване във веригата.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Re: Re: Kандидатура за Админ CS MegaGaming (Dust2 only)
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming/от днес,знам че не може така но си търся сървър
5. Предишен опит като Админ.напреднал съм,бях в:Bulgaria Nad Vsichko,24/7 Deathmatch,Play2Win,FragZone последно бях в fatall-error а в cs-bulgaria бях глобален администратор все още съм админ там но ще напусна.
НОВО 13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите?Не но това не е проблем
Абсолютно несериозно отношение. Заключвам, докато я пратят в "Неодобрени".
Абсолютно несериозно отношение. Заключвам, докато я пратят в "Неодобрени".
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Всичко е ок с изключение на най - важното, правилата. Играй, запознай се с играчите и админите, спечели доверие и тогава пак опитай.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Неодобрени кандидатури