1. Ник:0Ky ?
2. На колко години сте. 20
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming.1 година но и преди съм влизал
4. От колко време играете ЦС.12 -13 години
5. Предишен опит като Админ.да бил съм преди админ в три-четири вериги
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.средно по 4-5 часа на ден
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ - GunGame Melee
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming. За да помагам на веригата да става все по добра
9. Скайп за обратна връзка. - cs-mania7
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming. до тук съм поканил няколко играча които играят във веригата
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/. 6-7
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.Pаботя но имам доста свободно времеза форума и сървъра.
НОВО 13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите? да
Кандидатура за Админ - 0Ky ?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
-
Todor - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: 0Ky ?
Re: Кандидатура за Админ - 0Ky ?
Запознай се с правилата, регистрацията ти трябва да е не по-малко от 2 месеца, за да можеш да пуснеш кандидатура. Поиграй повече, забавлявай се, докладвай за нарушители и след 2 месеца опитай отново.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Re: Кандидатура за Админ - 0Ky ?
Както е казал колегата. Запознай се с правилата за кандидатстване и може да опиташ отново след 2 месеца от днес!!!
ВАЖНО: Всеки желаещ да е админ, трябва да е регистриран във форума минимум 2 /два/ месеца преди кандидатурата и да е минимум с ранг "Регистрирани потребители".
Потребители с Ранг "Новорегистрирани потребители" не могат да пишат в темата.
Кандидатури не отговарящи на условието не се разглеждат и отиват в коша.
След неодобрена кандидатура, играча може да пусне нова, но не по рано от 2 месеца от отхвърлянето на първата.
Ще добавя и ето това: http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=1344
Ип-тата са проверени и съвпадат!!!
ВАЖНО: Всеки желаещ да е админ, трябва да е регистриран във форума минимум 2 /два/ месеца преди кандидатурата и да е минимум с ранг "Регистрирани потребители".
Потребители с Ранг "Новорегистрирани потребители" не могат да пишат в темата.
Кандидатури не отговарящи на условието не се разглеждат и отиват в коша.
След неодобрена кандидатура, играча може да пусне нова, но не по рано от 2 месеца от отхвърлянето на първата.
Ще добавя и ето това: http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=1344
Ип-тата са проверени и съвпадат!!!
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Неодобрени кандидатури