Прилично държание, редовен е и ще му дам ЗА !
пп В RATS играем най-дъртите админи
Кандидатура за админ Forsaken
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
32 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Кандидатура за админ Forsaken
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ABC
ABC написа:Прилично държание, редовен е и ще му дам ЗА !
пп В RATS играем най-дъртите админи
В ратс сме най - малките и най - дъртите с една дума най
Чакам редовните админи да се изкажат и тогава ще реша.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Не съм от най-редовните особено пък в РАТС но в класика го засичам и имам добро мнение за него не псува не обижда държи се доста добре в сравнение с останалите които са на неговата възраст ЗА има и от мен ако има значение това изобщо
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Vito написа:Не съм от най-редовните особено пък в РАТС но в класика го засичам и имам добро мнение за него не псува не обижда държи се доста добре в сравнение с останалите които са на неговата възраст ЗА има и от мен ако има значение това изобщо
Да на същото мнение съм ЗА и от мен !
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
...
Последна промяна dzak на 25 Юли 2013, 22:25, променена общо 1 път
Причина: Аргументирай се.
Причина: Аргументирай се.
CALL ME ZIGI-ZAO
-
LAST HIT - Потребител
- Име в игра: Hello My FrienD ;]]
Careful написа:Това,че е редовен и възпитан не означава,че ще се справи и като админ.На 14 години мисля,че е доста малък и без да има условието за 16.Ако дадем на него права защо не дадохме на другите които също бяха редовни и дори 15 години имаха? Пращахте кандидатурите директно в коша с текста "Не отговаряш на условията",без дори да изчакате мнението на останалите.И много неприятно впечатление ми прави на въпроса "Колко приятели можете да поканите?" да ми измисляте някакви числа 7,8,9,10.Ми до сега що не си ги поканил? Веригата ще ти хареса откакто станеш админ ли за да я препоръчаш на други?
Не правете компромиси да не Ви се качат на главата после.НЕ.
На същото мнение съм!
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
Раздвоен съм защото наистина е редовен и доста добре се държи. Но като се има в предвид че има доста неодобрени кандидатури само защото някой не е имал годините и че най вероятно ще има още доста такива не става сега да си затворим очите за един а останалите да ги режем веднага.
-
XeLL4o - Потребител
- Име в игра: XeLL4o
Преди 2 месеца младежа ме намери във скайп и ми каза че имал намерение да стане админ обаче нямал години ,аз му казах че е малък и със годините ще е трудно но въпреки това му казах да се държи добре да вика за хакери и да контактува с другите админи да го опознаят и като стане време за кандидатурата да е пусне.И сега след време виждам че се е постарал, има положителни коментари и освен 1-2 отрицателни заради годините което е нормално.Но за мене се е постарал добре и има моето ЗА колкото и незначително да е давам ЗА определено има желание!
-
pe6pi - Потребител
- Име в игра: pe6pi
MORTAL написа:Почти всеки път като вляза, той е там. Може да няма други админи от редовните в сървъра като ABC, I-V-O-R-T-I-S и Forest, но Forsaken е вътре. Доста време мина от предишната му кандидатура - спази правилника и изчака два месеца, като през това време не преставаше да играе и да посещава форума, а не като други които пускат кандидатури през две-три седмици. Може да няма опит като админ, но никой не се е родил научен. Ще се научи да ги разпознава и ще влезе бързо в час. Мисля, че ще се справи, за това ще му дам "ЗА". Освен това никога когато влезе в играта не забравя да поздрави играещите. Общо взето, добро впечатление ми е направил. Може да няма годините, но както Админ написа преди време, трябва да има още някой админ от малките които играят в сървъра редовно. Успех му желая.
+1 и от мен ЗА
Офтопик:
- scientific
- Потребител
- Име в игра: z1212121
не знам, доста хора нямаха години и им отказахме права, този не знам с какво е по различен, заради много положителни мнения които има аз ще съм пас
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
32 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Одобрени кандидатури