nrjhs написа:Аз в д2 не съм редовен, но си спомням, че предния път когато беше админ имаше куп оплаквания от сорта на превишаване на правата, безсмислени гагове, кикове и т.н.Освен това си спомням и че имаше доста грешни банове.
И като си бил извън БГ главния не е гадател за да знае, ако не му кажеш.Ти си се изпарил и после ''що ми махнахте правата'' ?
Като не си редовен се махат, откъде да се знае, че не си се преместил да играеш другаде !
п.п. Мнението ми е базирано на впечатление, които съм придобил от форума, когато кандидата беше админ преди.
И аз съм на същото мнение. Когато беше админ кандидата нямаше много добри качества тогава. Също така се загледах в неговите стари оплаквания които са завършили с грешни банове. И не на последно място ще вметна че доста дълго време се гонихме с него и даже си мислех че съм направил грешка че съм го баннал, но той вече не е бил админ
Получи бан от мен за наличие на wall. Също ще добавя че няма как да не е бил той защото ип-то от бана съвпада напълно с единственото му ип от форума