2. На колко години сте: на 24 години
3. От колко време играете в сървърите:Играя от скоро във Вашите сървъри(първо посещение на 12 август), но до болка са ни познати "страничните ефекти" от тази завладяваща игра.
4. От колко време играете: почти 10 години
5. Предишен опит като Админ: Бил съм админ в различни малки вериги сървъри, като и една по-голяма - Iplay.bg.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра: Времето ми за игра е предимно вечер, от около час до няколко часа.
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ: Classic
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming: Това са именно хакерите и всички останали, които правят всичко, за да ти убият желанието за игра.В класик сървъра, по мои наблюдения, има периоди от време, в които няма кой да дойде и да помогне на играчите.Затова кандидатурата ми е за него(не искам думите ми да звучат като омаловажаване труда на всички от екипа).Вече измина доста време, откакто се размотавам по различните сървъри, но станаха сигурно почти 10 години(може и да лъжа с една-две).
9. Скайп за обратна връзка: dumbi_stz
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming: Трудно човек на моите години би поканил някого да дойде да играе, но винаги се старая обстановката покрай мен да е весела и да ни е забавно на всички.
Офтопик: