Не знам на админа къв му беше проблема просто да ми иска снимките ... банват ме за 2 ри път ... точно 1 час преди този бан ми искаха снимки сичко точно http://dox.bg/files/dw?a=547f185b90 ето всичките ми снимки до сега бан-а е в classic сървъра. Няма да е лошо да се махне скоро защото ми се играе. have fun
Просто съм добавил и стари снимки, както написах "ето всичките ми снимки до сега" същност на cs_italy2 е снимката от бана : ) Вашият IP адрес е: 46.10.178.106
Аз го баннах странно ми стана стреляш накрая тоя от ляво и изведнъж излизаш и стреляш тоя в другото ляво от вратата .. Ако съм в грешка моите извинения ! Само и колегите да си кажат мнението
Ем къв беше проблема да ме снимкаш да ми пуснеш скайп или нещо такова и да ти пратя снимките ... Особено,като причината е само, че ти е станало странно как стрелям ..
Гледай сега бях там ,когато те баннаха преди да дойде админа имаше доста съмнителни фрагове .Да речем ,че някаде там имаш и демо дай и него да видим.По снимките е много трудно да се отсъди.
Аре махнете го тоз бан деееееееееееееееееее............Снимки ви пратих от сумати време преди това + снимката от бан и на сичкото отгоре ви пратих демо-то от него ...