Извинявам се, че пускам демото тук, но не исках да го пускам в темата с оплакването, а не намерих къде да го направя в администраторския. Може би ще е добре да имаме подхофорум за обсъждането на демота и снимки на играчи. Не е нужно да виждат всичко, което си пишем.
http://dox.bg/files/dw?a=ad71cac17a
Гледах друг играч, към 2-рата-3-тата минута минавам на WHERE MY BITCHES AT? и още в началото се вижда нещо, което мен лично никой не може да ме убеди, че не е хак. Играчът явно е опитен и мнението ми е, че използва хак само, за да си помага чат-пат.
Имам и предложение. Такива играчи да ги класифицираме със синдрома "Близар".
WHERE MY BITCHES AT? - админ демо
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
nejna mumiq - Предупреждения: 0
- Име в игра: nejna mumiq
Re: WHERE MY BITCHES AT? - админ демо
Чист е има моменти пробва и човек може да се заблуди и също така си има и малко късмет. Това е лично мое мнение колегите също да кажат
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
Чист е и за мен ,само не мога да разбера защо караш батко да го снима като той е в игра и идея си няма на каде гледа .
-
Master_arapovo - Потребител
- Име в игра: Master_arapovo
Е има ли значение кой ще го снима : ))
-
BaTkO_SaSS - Потребител
- Име в игра: BaTkO_SaSS
Карах BaTkO_SaSS да го снима и банне, защото когато играчите вече знаят за един админ е хубаво другите да не се издават. Пък и си беше негово откритие. Усетил го е докато е бил в игра, излезнал е да го гледа и онзи е спрял хака (или не знам, внезапно е почнал да играе по-зле ?!?!).
Ок, щом мислите, че не е уол, обяснете ми тогава какво беше това още в началото със снайпера право в зеленото квадратче? Явно въобще не ги разбирам нещата.
Ок, щом мислите, че не е уол, обяснете ми тогава какво беше това още в началото със снайпера право в зеленото квадратче? Явно въобще не ги разбирам нещата.
Последна промяна MORTAL на 11 Фев 2013, 10:27, променена общо 1 път
Причина: Не пускай класифицирана информация в публични теми :)
Причина: Не пускай класифицирана информация в публични теми :)
-
За мен този играч не играе чисто но вече като чели се отказвам да коментирам след като ясно ми показахте,че толерирате хакерите !!!! Ако се чудите за какво говоря ето: viewtopic.php?f=49&t=2591 и аз попаднах във същата ситуация Колежке повечето колеги са им достатъчни снимки да видят и за да трупат мнения без да се аргументират. Достатъчно е да кажат нещо от сорта (Чист или +1 или няква такава простотия ) и всичко приключва хакера е ънбанат и ти си неопитен админ и всичко приключва !!!! Като искам да добавя,че моето демо което качих беше много по фрапиращо и има нещо като самопризнание от играча,че следи през стената защото се бил разлигавил !!! Цирк ти казвам
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
Ама zxcv ;> не е WHERE MY BITCHES AT?, нали?
Не веднъж съм казвала, че когато става дума за опитен играч за когото има съмнения, че ползва хак, трябва да се гледа не само демото и снимките, но и поведението му. То издава доста.
Не веднъж съм казвала, че когато става дума за опитен играч за когото има съмнения, че ползва хак, трябва да се гледа не само демото и снимките, но и поведението му. То издава доста.
-
Ама zxcv ;> не е WHERE MY BITCHES AT?, нали?
Не знам мисля,че не е той !!! Но историите ни са еднакви просто исках да ти кажа,че няма да има гласност на това което пишеш не се хаби излишно
Не знам мисля,че не е той !!! Но историите ни са еднакви просто исках да ти кажа,че няма да има гласност на това което пишеш не се хаби излишно
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
-
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
12 мнения