Siska написа:Не всички сме като тебе да висим денонощно и да се заяждаме с хората без причина.
Спри да правиш предположения с болния си и ограничен мозък, за това кой какво искал да каже или кой защо не бил влязъл еди кога си...
Всеки ще си играе където си поиска...
И най-важното , което виждам аз е , че ти си най-долното, противно и гнусно същество , което може да съществува.
Вече си ми прозрачен и номерата ти при мен не минават. Мистър сваляч на админи...
Няма нужда от нерви , за съжаление очаквах , че и тази тема ще стане боза и за това пуснах анкетата . Да се надяваме , че няма да бъде манипулирана и ще е точна и ще повлияе на решението на червените . Другото е ясно , някой като каже против веднага ще има контра отговор . Аз не манипулирам , аз казвам че на мен не ми харесва сървърът в това състояние и няма да влизам , със мен без мен все тая . Обаче когато още 9 човека са на същото мнение и ако и те решат същото не е ок срещу двама които са против махането на тази настройка . Захапваш се като куче за кокал ръмжиш и не пускаш , накрая да не се налага да пишем тема за пускане на ботове с които да си играеш сам класика . Ето за това хората скачат срещу теб , не знаеш кога да спреш .