Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Предложение за Classica !

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Предложение за Classica !

Мнениеот zxcv ;> » 04 Яну 2013, 20:16

respect punk ! написа:Според мен имаме достатъчно мапове.Друг е въпросът,че играчите избират само едни и същи карти по 100 пъти :D :D

Ами щом е така просто махнете избираемия вот за мапове и поставете един лист по, който да си вървят подред маповете - както ги наредите вие.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Admin » 05 Яну 2013, 09:50

Според моите наблюдения сървъра си върви доста добре и не е нужно да правим каквито и да е промени. Ако наложим картите на които да се играе ще се празни сървъра а като има вот и си го изберат поне ще останат повечето да си го играят.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Irish » 26 Фев 2013, 15:49

Играчите питат доста често за истински класик мапове ще дам пример с някой който ги нямаме:
de_tuscan,de_westwood,cs_eastate,cs_mansion,de_dust3
Това са най-често задаваните липси на карти от играчите ,а според мен щом питат за тях ще играят на тях.Случва се доста често във вота за следваща карта да се сменя само предишната избрана т.е. доста сме ограничени от към разнообразие на мапове.Според мен трябва да помислите за добавяне на някой мапове.
Аватар
Irish
Потребител
Потребител

Име в игра: Irish

Мнениеот totalninety » 26 Фев 2013, 16:24

Irish написа:Играчите питат доста често за истински класик мапове ще дам пример с някой който ги нямаме:
de_tuscan,de_westwood,cs_eastate,cs_mansion,de_dust3
Това са най-често задаваните липси на карти от играчите ,а според мен щом питат за тях ще играят на тях.Случва се доста често във вота за следваща карта да се сменя само предишната избрана т.е. доста сме ограничени от към разнообразие на мапове.Според мен трябва да помислите за добавяне на някой мапове.

По едно време имаше de_tuscan. Хората искат да играят нея, затова може да се добави. За останалите не мисля, че ще се играят
totalninety
Админ
Админ

Име в игра: Monsieur Mangetout

Мнениеот dzak » 26 Фев 2013, 22:57

Какво точно разбирате под "класически" сървър?
Тези карти много рядко се играят. Знаете кои са най-масово играните.
Често, аз лично забелязвам, че при малко "по-нестандартните" мапове, доста от играчите, които са в час с играта, напускат сървъра.
Това с вота си мисля, че не е достатъчно ефективно. Въртят се едни и същи.
Ако се направи един "кръговрат", примерно от 7-8 карти, без вот, които всеки месец (примерно) да се променят малко,и когато ни се изясни кои са най-желаните, да оставим тях.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот burgasko » 26 Фев 2013, 23:16

dzak написа:Какво точно разбирате под "класически" сървър?
Тези карти много рядко се играят. Знаете кои са най-масово играните.
Често, аз лично забелязвам, че при малко "по-нестандартните" мапове, доста от играчите, които са в час с играта, напускат сървъра.
Това с вота си мисля, че не е достатъчно ефективно. Въртят се едни и същи.
Ако се направи един "кръговрат", примерно от 7-8 карти, без вот, които всеки месец (примерно) да се променят малко,и когато ни се изясни кои са най-желаните, да оставим тях.

дам ... и аз мисля горе доло така ... само че аз предлагах един класически сървър с 4-5 карти не повече .... без bullet damage и още 1-2-3 плъгина, но мисля остана във времето както и за сървърите 5vs5 ...
Peace \/
Аватар
burgasko
Потребител
Потребител

Име в игра: burgasko.com

Предишна

Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic