Забелязах, че в главната страница на сайта има анкета за това дали да остане вота за карти. Според мен не е лошо да остане, но с лека промяна.
В момента вотът излиза по време на игра и е много лесно да се направи избор по погрешка (особено от такива като мен, които постоянно си играят със смяна на оръжията ). Често виждам по няколко избора, направени в момента, в който е излязъл вота, което предполага, че и други имат този проблем.
Решението, което предлагам е този вот да се появи след края на последния рунд, когато играта "замръзва" за няколко секунди. Предложението ми е това време да се удължи малко и вота да излиза примерно 1-2 секунди след като играта "замръзне". След това да има още няколко секунди (примерно 5-10) време за вот и на базата на резултата да се сменя картата. Да, ще се удължи малко времето, в което не се играе, но все пак това е classic сървър, а не GG/Deathmach/etc, при които идеята е "екшън във всяка възможна секунда".
Сега, не знам дали това е възможно да се осъществи - това ще кажат хората, които са се занимавали/се занимават с направа/поддръжка на сървъри/модове/плъгини и т.н. Но ако може да се направи - мисля, че ще е идеалният вариант.
Предложение за вота в Classic
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
RacistPenguin - Gold V.I.P.
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Human is dead. Mismatch.
Re: Предложение за вота в Classic
RacistPenguin написа:Забелязах, че в главната страница на сайта има анкета за това дали да остане вота за карти. Според мен не е лошо да остане, но с лека промяна.
В момента вотът излиза по време на игра и е много лесно да се направи избор по погрешка (особено от такива като мен, които постоянно си играят със смяна на оръжията ). Често виждам по няколко избора, направени в момента, в който е излязъл вота, което предполага, че и други имат този проблем.
Решението, което предлагам е този вот да се появи след края на последния рунд, когато играта "замръзва" за няколко секунди. Предложението ми е това време да се удължи малко и вота да излиза примерно 1-2 секунди след като играта "замръзне". След това да има още няколко секунди (примерно 5-10) време за вот и на базата на резултата да се сменя картата. Да, ще се удължи малко времето, в което не се играе, но все пак това е classic сървър, а не GG/Deathmach/etc, при които идеята е "екшън във всяка възможна секунда".
Сега, не знам дали това е възможно да се осъществи - това ще кажат хората, които са се занимавали/се занимават с направа/поддръжка на сървъри/модове/плъгини и т.н. Но ако може да се направи - мисля, че ще е идеалният вариант.
Да, при мен се получаваше същото - гласувам без да знам подкрепям предложението.
-
Masta_Killa - Администратор
- Име в игра: Masta_Killa
Подкрепям
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
И аз съм за!
Света е пълен с добри хора, ако не намираш такива, самия ти бъди такъв!
-
Spinderman - Админ
- Име в игра: Spinderman
-
Escape - Админ
- Име в игра: EsCapE / asdasas / Adanos
- facebook: https://www.facebook.com/ADANOS666
И аз съм ЗА ! Ако си в момент на стрелба и ти излезе вота се чудиш да гласуваш ли.. или да стреляш !
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
Като идея добре.
Не не мисля, че е измислен такъв плъгин все още(и вероятно едва ли ще има). То "забиването" става заради смяната на мапа, не защото си забива. Т.е. ако мапа не тръгне да се сменя, няма да забива така последния рунд.
Решение за мен е без вот, мапцикъл.
Не не мисля, че е измислен такъв плъгин все още(и вероятно едва ли ще има). То "забиването" става заради смяната на мапа, не защото си забива. Т.е. ако мапа не тръгне да се сменя, няма да забива така последния рунд.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
dzak написа:Като идея добре.
Щом го има в други сървъри , значи може и при нас. Ако няма кой да го направи в крайна сметка не е болка за умиране.
Но е хубаво да има начин за смяна на карта. Дали ще е админ, аутовот, ртв, вотемап добре е да има някакъв начин
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
Кой Къде каза че го има в други сървъри?
Последна промяна dzak на 01 Дек 2018, 03:32, променена общо 1 път
Причина: edit
Причина: edit
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Взех да се повтарям , но откакто играя при вас ги пиша тези неща. Това , че никой не ми обръща внимание е друг въпрос.
Както казах и на Люси, като видя нещо хубаво в други сървъри го предлагам и при нас да го направим.
Работата е там ,че не се занимавам със сървъри и плъгини , а само ги трупам. Имам много плъгинчета, някои даже не знам за какво са точно. Както и да е отклоних се.
Значи , в един warcraft сървър бяха направили вота да излиза три пъти през няколко секунди, за да може да не се гласува случайно. В последствие решиха , че така не се получава и направиха промени. Така го направиха в крайна сметка , че накрая на картата играта спира и тогава излиза вота. Тогава играчите не могат да се движат , играта спира и така всеки може да гласува спокойно. Нямам абсолютно никаква представа как точно се прави това.
Както казах и на Люси, като видя нещо хубаво в други сървъри го предлагам и при нас да го направим.
Работата е там ,че не се занимавам със сървъри и плъгини , а само ги трупам. Имам много плъгинчета, някои даже не знам за какво са точно. Както и да е отклоних се.
Значи , в един warcraft сървър бяха направили вота да излиза три пъти през няколко секунди, за да може да не се гласува случайно. В последствие решиха , че така не се получава и направиха промени. Така го направиха в крайна сметка , че накрая на картата играта спира и тогава излиза вота. Тогава играчите не могат да се движат , играта спира и така всеки може да гласува спокойно. Нямам абсолютно никаква представа как точно се прави това.
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic