Здравейте та идеята ми е следната
1: Да се разбъркат картите на сърварите или спец на класик при рес. или нещо от сорта тъй като се случи нещо пуска д2 (понеже забелязах че др карти не са аднати) и при наличито на д2онлй хората си влизат във д2 онлй-то
2: Да се пусне френдли фаяра (мн хора сега ще кажат че са против понеже ще има мн саднали да си избиват теам-а) и че с хе=тата и със заблудения приятелски огън и т.н.т) но смея да твърдя че класика си има почти винаги поне 1 админ и това нещо ще се "израсте" с времето (все пак е класик нека да си е )
3: Да се махнат "съвременните карти и да се добавят класическите или поне 1вообразите им
4: Да се добавят и нови класически карти понеже се зацикля и цял ден се въртят 3 карти и така
П.С. Сигурен съм че не за 1ви път се предлагат тия неща навярно прочетох няколко предложения нямах вр за всичките но се надявам да я разгледате
Предложение за някой промени Класик
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
24 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Предложение за някой промени Класик
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Only God Can Judge ME!!!
-
AmonRA - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: s0f*AmonRA
Re: Предложение за някой промени Класик
Супер предложения амоне лично аз съм с двете ръце ЗА !!!!!
1.Супер предложение и на мен не ми харесва понеже винаги като влезнеш и няма хора картата е д2 и не се сменя а влиза един писва му и като влезне следващия картата се реска и с нея времето.
2.Искам да добавя за ФФ (Friendly Fire)с Roger сме играли заедно в германски сървъри които имат ФФ и са направени така че когато убиеш 3пъти свой съотборник получаваш бан за 3дена (ако се сложи да не е 3дена а един примерно).
3.Някои съвременни не са толкова лоши като nuke,inferno,train но наистина като на aztec варианта е сменен(няма дъжд,шум от дъжд)и други неща които развалят картата
4.Мисля че е сходно с 3тото но само не разбрах да се махната съвременните казваш в точка 3 а сега казваш да се добавят нови ???
1.Супер предложение и на мен не ми харесва понеже винаги като влезнеш и няма хора картата е д2 и не се сменя а влиза един писва му и като влезне следващия картата се реска и с нея времето.
2.Искам да добавя за ФФ (Friendly Fire)с Roger сме играли заедно в германски сървъри които имат ФФ и са направени така че когато убиеш 3пъти свой съотборник получаваш бан за 3дена (ако се сложи да не е 3дена а един примерно).
3.Някои съвременни не са толкова лоши като nuke,inferno,train но наистина като на aztec варианта е сменен(няма дъжд,шум от дъжд)и други неща които развалят картата
4.Мисля че е сходно с 3тото но само не разбрах да се махната съвременните казваш в точка 3 а сега казваш да се добавят нови ???
-
Pashov - Потребител
- Име в игра: Chronos
Така си е най добре класика 24/24 няма смисъл да го променяме при наличие че само само вие двамата го искате нека поне 30 човека го искат ок няма проблем но за 2 просто никакъв смисъл не виждам, аз поне
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
Еми изчакай и другите да гласуват де.Мисля ,че бързаш изключително много няма как за 1ден всеки който играе да види темата
ЕДИТ:Както и да е дори и да го харесаме сигурно темата ще бъде изоставена като тази viewtopic.php?f=76&t=6507
ЕДИТ:Както и да е дори и да го харесаме сигурно темата ще бъде изоставена като тази viewtopic.php?f=76&t=6507
-
Pashov - Потребител
- Име в игра: Chronos
Преди година някъде ако не и повече бях предложил най-доброто решение според мен а то е да се махне гласуването за следващ мап. Правят се да се пускат последователно един след друг и така няма да се въртят едни и същи мапове
-
jef0. - Потребител
- Име в игра: jef0.
1. Да се премахне гласуването за следваща карта
2. Да се премахне de_dust2 ( има си цял сървър dust2Only )
3. Ако се добави Frendly Fire ще настъпи хаос, особено ако няма админ
4. На de_aztec да се премахне излишния шум, както каза Пашов
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
BARCELONA FAN написа:1. Да се премахне гласуването за следваща карта
мапа de_aztec трябва да се сложи оригиналния вариант който е предназначен за 1.6 там 2-ките се раждат от долната страна на стълбите и така 1ците да бъдат прецакани.
-
jef0. - Потребител
- Име в игра: jef0.
Една стара тема по която нямаше решение viewtopic.php?f=76&t=6396
същото ще е и тук
Просто имаме нужда от някоя стара разчупена карта Проблема ще е обаче младите играчи
същото ще е и тук
Просто имаме нужда от някоя стара разчупена карта Проблема ще е обаче младите играчи
-
Pyce - V.I.P.
- Име в игра: BOOBS
То е измислено. Щом е Classic, трябва максимално да се доближава до първообраза. Задължително трябва
да ги има основните и определени за култови карти, които са заложени в самата игра. Всичко останалото е
Classic+ или нещо друго. По принцип, чист Classic само със старите карти и friendly fire вече се играе предимно
от тесни общности и групи, с изграден игрови манталитет по понятни причини. Това са основно хора, съвременници
на раждането на играта Counter Strike, които играят не за ранк, а за удоволствие.
В общи линии тук е казано доста добре http://gyazo.com/b44e3fae35f8620550286859fa1afff6
да ги има основните и определени за култови карти, които са заложени в самата игра. Всичко останалото е
Classic+ или нещо друго. По принцип, чист Classic само със старите карти и friendly fire вече се играе предимно
от тесни общности и групи, с изграден игрови манталитет по понятни причини. Това са основно хора, съвременници
на раждането на играта Counter Strike, които играят не за ранк, а за удоволствие.
В общи линии тук е казано доста добре http://gyazo.com/b44e3fae35f8620550286859fa1afff6
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
BARCELONA FAN написа:1. Да се премахне гласуването за следваща карта
Съгласен съм с колегата, нека се махне д2 от картите и да се сложи mapcycle не да се играе инферно и нюк на всеки 2-ри мап.
За friendly fire съм против да се сложи, знаем че има доста хора които нарочно ще стрелят по своите което ще доведе и до повече нерви следователно и псувни и т.н. пък дори и да не е нарочно се случва да стане някой гаф да убиеш свой или да му свъкнеш много хп, което пак не е приятно.
За de_aztec не знам кой е варианта за 1.6 и кой е този който се играе в момента в сървъра, но мисля, че не е толкова сериозен шума за да пречи на някой
Иначе като казвате класически карти, всеки който се е учил да играе първо на ботове знае кои са оригиналните класически карти които са заложени в играта, мисля че ще е хубаво да се добавят 2-3 нови мапа да се освежи малко, че в момента са 6-7 карти които се въртят нон-стоп, а и това д2 заема доста от времето през деня докато се напълни с хора е се избере друг мап.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
24 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic