Imp*Skype написа:Явно е нещо от вас незнам , но аз грам лаг нямам в ДМ
Хоста си е супер
+1
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Imp*Skype написа:Явно е нещо от вас незнам , но аз грам лаг нямам в ДМ
Хоста си е супер
ако искате ... давайте ИП-та да ви дам ping и до вас ....
нямам идея що ping-a е малък а в сървърите е 3-4-5 пъти по- висок (все едно сте ми международни юзъри (предполагам ако влезе някой от Судан, Нигерия, Египет, Франция... трябва да са с такъв пинг ))
android написа:ако искате ... давайте ИП-та да ви дам ping и до вас ....
нямам идея що ping-a е малък а в сървърите е 3-4-5 пъти по- висок (все едно сте ми международни юзъри (предполагам ако влезе някой от Судан, Нигерия, Египет, Франция... трябва да са с такъв пинг ))
Ами да няма смисъл да си даваме ип - тата при положение че аз влизам в международен сървар и играя с мах 10 пинг а в този д2 вашия пинга ми е от 30 нагоре да не говорим че и нищо не влиза има си настройки които знам че не сте ги въвели но ако си упорит може да се намерят .
Admin написа:android написа:ако искате ... давайте ИП-та да ви дам ping и до вас ....
Ами да няма смисъл да си даваме ип - тата при положение че аз влизам в международен сървар и играя с мах 10 пинг а в този д2 вашия пинга ми е от 30 нагоре да не говорим че и нищо не влиза има си настройки които знам че не сте ги въвели но ако си упорит може да се намерят .
Я дай един спийд тест, защото това с 10 пинг в международен ми се струва надценено.
Също влез и в класика да видим и там колко ти е пинга и тогава да говорим за настройки.
п.п. Питам един приятел- Колко ти харчи колата?! Еми извънградско 5/100км. дизел, ок и след месец го моля да ме закара до Пловдив, като аз ще си платя нафтата.
И тогава се разбра, че харчи не 5/100км. а 8/100км.
Надявам се разбирате идеята на притчата.
Назад към Предложения за CS MegaGaming DeathMatch
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта