Предложение за дм
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Re: Предложение за дм
и аз сам за че понякога леко и аз леко ставам кашон
-
Bat-Miro - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Против! В детмача няма правила. Всеки играе ЧЕСТНО както може и както иска.
- MORTAL1
И аз съм против!!! това не е Класик например ... в DM можеш както искаш да играеш
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Аве това е ДМ не Класик или друг вид сървър. Няма бомба за слагане или за обезвреждане и затова както искам така ще играя.
-
the-end - Потребител
- Име в игра: THE*END
Точно за това става въпрос няма бомба която да пазиш целта е постоянно да си в движение.Или твоята задача е да опазиш ъглите на мапа ? В Класика трябва да се чакали (говоря за 2-ките).
-
dobri4ko2 - Потребител
- Име в игра: dobri4ko
[quote="dobri4ko2"]Точно за това става въпрос няма бомба която да пазиш целта е постоянно да си в движение.Или твоята задача е да опазиш ъглите на мапа ? В Класика трябва да се чакали (говоря за 2-ките).Има бая дм които са сложили този плъгин и става много яка игра.
-
dobri4ko2 - Потребител
- Име в игра: dobri4ko
И двамата сте прави. Донякъде...
THE END е най-чакащият админ, спор няма. Но пък действително няма ц4, никой за никъде не бърза... Не мисля, че нещо трябва да се променя.
THE END е най-чакащият админ, спор няма. Но пък действително няма ц4, никой за никъде не бърза... Не мисля, че нещо трябва да се променя.
-
EMiNeM - Потребител
- Име в игра: Нов ник
Аз не виждам смисъл да съм постоянно в движение, при положение, че винаги може някой да го спауне зад мен, точно след като съм минал и да ме утрепе в гръб. Играя на слушалки и това почти не може да ми се случи някой да изскочи зад мен без да го чуя. Но има хора които играят без звук. Дори и да стоиш в някой ъгъл и да чакаш, винаги ще се намери някой да мине от там и пак е интересно. Това е ЦС не е Куейк или Ънриъл. Всеки играе както намери за добре. Това че на някой не му харесва, защото не играят като него не е причина за ядосване. Това е игра все пак и всеки играе както намери за добре. Чакалене или динамична игра, всеки си знае. И като обикаляш постоянно, гледай по ъглите, да не би да има някой чакал, който да те убие и после да викаш "еййй глей къде е чакала".
И за чакалите няколко думи. Сменяйте си позициите, не серете зад един кашон постоянно, за да няма после изрази от рода "тоя как ме знае". Като си там цяла карта и ботовете ще те научат къде си.
Приятна игра.
И за чакалите няколко думи. Сменяйте си позициите, не серете зад един кашон постоянно, за да няма после изрази от рода "тоя как ме знае". Като си там цяла карта и ботовете ще те научат къде си.
Приятна игра.
- MORTAL1
така е малко чакалене може но не като тне енд той просто стои и чака редовно малко раздвижване може от негова страна
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Bat-Miro написа:така е малко чакалене може но не като тне енд той просто стои и чака редовно малко раздвижване може от негова страна
Като знаете че чака, оглеждайте се малко повече, мисля че няма да е проблем. Няма смисъл да вървиш само напред и да чакаш някой да ти излезе на мерника.
- MORTAL1
Назад към Предложения за CS MegaGaming DeathMatch