Наистина сте прави , че само плъгина няма да е достатъчен. Покрай него вървят и тези екстрички като малко повече hp и подобни. Също така аз не искам да променяме кой знае колко този сървър. Добавихме двоен скок , сега да добавим и едно ранкче и готово. Без кой знае какви екстри, без спийд, без невидими и т.н. Ако за някои плъгина е излишен , то ако го има няма да им пречи, така че не виждам проблем да се сложи. Мен ме увлича да си гледам ранкчето, гледам , че и зайо е бил увлечен в някакъв момент и той знае за какво става въпрос. Много хора се увличат по ранкчето. Добра идея е.

А това за напредналите ранкове и тези , които току що влизат за пръв път в сървъра , не сте прави.
Не сте прави , защото по тази логика не трябва да съществуват модове като "warcraft" например.
Нови играчи винаги ще има и винаги ще има такива , които вече са завършили всички левели.
На мен много ми харесва като вляза в такъв сървър. Аз да почвам отначало всичко , а те вече да са на последен левел. Така е по-трудно и съответно, по-интересно.