Ganya написа:Басейнът има няколко варианта, а този намирам за най-симпатичен. По-скоро да си иде някой от другите, двуетажните.
Двуетажният басейн много ме дразни, обаче го пазим уж за пълен сървър.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Ganya написа:Басейнът има няколко варианта, а този намирам за най-симпатичен. По-скоро да си иде някой от другите, двуетажните.
Siska написа:Ganya написа:Басейнът има няколко варианта, а този намирам за най-симпатичен. По-скоро да си иде някой от другите, двуетажните.
Двуетажният басейн много ме дразни, обаче го пазим уж за пълен сървър.
hehehe написа:не махайте нито един от тея, всичките са хубави и поради вашите вотове нон стоп ,повечето от тези карти не са играни от не знам кога :Д
hehehe написа:не махайте нито един от тея, всичките са хубави и поради вашите вотове нон стоп ,повечето от тези карти не са играни от не знам кога :Д
Masta_Killa написа:току що бяхме 7-8 човека в сървъра. Включи се тъмна карта (gg_solid_cs16), попитах дали искат вот и 1-2 казаха не, останалите не отговориха. Оставих картата. Понеже аз не виждх нищо на тази карта, и не ми се иска да си разкалибрирам монитора, излязох. А това е резултата в момента - https://prnt.sc/qngi2h , от играчите и помен няма. Мислите ли, че е по-добре да обясняваме на играчите как да си оправят нсастройките на видео карите/мониторите, за да играят на тъмни карти? или е по добре да се махнат, когато повечето играчи не ги харесват?
Назад към Предложения за CS MegaGaming GunGame
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта