Faster написа:Masta_Killa написа:Faster написа:Днес анкетата свършва, довечера ще има нова. За сега както върви, тези карти ще останат.
Хубав ден!
Аз така и не разбрах при какви резултати картите са годни за махане ?
Тука реално има 12 вота в сравнение от 4о+ в старата. Има ли смисъл да предлагам карта с 4 гласа за махане,. Виждам, че много хора мрънкате спрямо трудът по темите, искате промяна в картите и рецеклиране до там не се прави нищо или почти нищо. Реших да намеря време поне за това и да си отлагам други неща до колкото мога, а отсреща 1- 2 ма доволни, от останалите хейт. Няколко пъти виждам написано, че от темите нямало смисъл. Щом няма ма смисъл ще преценя дали да ородължавам да правя друго за гънгейм.
Хубав ден!
Според мен, анкетата в този и вид няма никакъв смисъл, защото дори ти не знаеш колко хора са гласували дори. 12 вота може да са направени от 3-ма човека. Както и предните 40+ може да са направени от 40 или от 4 човека. От това няма как да се прецени, коя става и коя не става за махане. АКо 40 човека са гласува ли за маъхане на карта 7 пъти - това си е ммного малък процент. Мисля, че може да се направи както каза Мортал - на всеки админ му се дават 20-30 карти и той предлага за махане от тях, въз основа на това дали се харесва и дали има недостатъци.