Здравейте Бих искал да помоля картата с име gg_hideout да бъде премахната поради причината ,че малко хора знаят а тези които го знаят се възползват от него
,,, Ето по точно ...
Премахване на 1 Map - gg_hideout!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Премахване на 1 Map - gg_hideout!
Последна промяна JusT_InSaNe на 13 Окт 2012, 21:11, променена общо 1 път
Винаги има и 2-вариант ! ! !
-
JusT_InSaNe - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: /Rs/ ReSpeCt*
Re: Премахване на 1 Map !
ами те много хора не знаеха ама сега всички знаят
-
kar0 - Потребител
- Име в игра: Karo
Ми ако това е начина няма проблем на мен лично ми е досадно и тъпо да бъда убиван от някой в стената не знам на теб ако ти е приятно няма проблем ... !
Винаги има и 2-вариант ! ! !
-
JusT_InSaNe - Потребител
- Име в игра: /Rs/ ReSpeCt*
Това си е част от картата,не е бъг. Точно както из някои карти има тайни стаички със скрити оръжия, тук има скрит бункер с амбразури и от двете страни, следователно не дава преимущество на определен отбор. Не мисля, че е причина картата да бъде премахвана.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
Re: Премахване на 1 Map - gg_hideout!
Естествено, че развалят играта тези, които се крият там - обикновено са със статс от рода 75-1(и на 0 са били). Аз го знам, но не влизам там, но какво ме топли ако някой друг от моя тийм го знае, а в противниковия тийм са бот до бот. Прави впечатление, че масово администратори го ползват това място, случайно или не, ако не им е неудобно да си напишат тука. Вместо да са за пример и да slay ако видят, че някой се е наврял вътре, те се правят на интересни. Или го разкарайте целия мап, в случай че не ви се занимава със следене, или просто го забранете този бъг.
KoMnoT, извинявай, но ти колко пъти си играл в ГънГейм на megagaming последните месеци/години, че и акъл дойде да даваш и да обясняваш, особено на хора, които са всеки ден в ГънГейм. Този мап е по-малък и от най-елементарните и aim мапове, съответно качваш се в тази стаичка и им стреляш в базата точно след като respawn-нат.
Моля, предприемете нещо! Благодаря за вниманието!
KoMnoT, извинявай, но ти колко пъти си играл в ГънГейм на megagaming последните месеци/години, че и акъл дойде да даваш и да обясняваш, особено на хора, които са всеки ден в ГънГейм. Този мап е по-малък и от най-елементарните и aim мапове, съответно качваш се в тази стаичка и им стреляш в базата точно след като respawn-нат.
-
thug - Потребител
- Име в игра: thug
thug написа:KoMnoT, извинявай, но ти колко пъти си играл в ГънГейм на megagaming последните месеци/години, че и акъл дойде да даваш и да обясняваш, особено на хора, които са всеки ден в ГънГейм. Този мап е по-малък и от най-елементарните и aim мапове, съответно качваш се в тази стаичка и им стреляш в базата точно след като respawn-нат.
Не знам защо да ти отговарям, но все пак ще го направя.
В тази верига попаднах именно заради гън гейм сървъра и точно в този сървър получих администраторски права, по-старите колеги могат да потвърдят, че бях един от основните админи, които киснеха там. Може да се поровиш в старите мнения и предложения. Причината за това, че не си ме засичал редовно да се задържам в gg е че не се задържам в нито един от сървърите... Когато имам време за cs обикалям там където няма админи. Така че да, давам си мнението и не искам да ми се плаща за това.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
Хахаха , това не го знаех лудница ще е ако влезна там (като не съм е лудница пък каму ли ако влезна там) :D:D
-
RiverFlows - Потребител
- Име в игра: River Flows
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Компот, нямах за цел да те засягам, нито да се дразня с теб. Допуснах, че щом си модератор, най-вероятно не си от вчера тук. Просто в случая смятам, че мнението ти беше неадекватно. Просто е тъп бъг е и разваля играта. Да беше някой огромен мап и някой да си чакали там, я мине някой, я не мине. Но това е съвсем малък мап в ГънГейм, ти буквално се криеш на 5-10 метра точно в тяхната база и ги стреляш веднага щом се преродят.
-
thug - Потребител
- Име в игра: thug
KoMnoT написа:Това си е част от картата,не е бъг. Точно както из някои карти има тайни стаички със скрити оръжия, тук има скрит бункер с амбразури и от двете страни, следователно не дава преимущество на определен отбор. Не мисля, че е причина картата да бъде премахвана.
+1
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Предложения за CS MegaGaming GunGame