Здравейте,
Искам да предложа Ратс да се направи Респоун (Respawn). Мисля, че по този начин играта ще стане по-динамична, ще се правят повече фрагове и ще се избегне момента, излизаш от хладилника "препарира" те някой с АВП и после чакаш докато почне следващия рунд Също може и да се добавят още една две карти, които не са играни отдавна.
Поздрави
п.п. Хубаво би било ако се прави респоун, играчите да не се пускат в базите, а на различни места по картата, за да не може един, или няколко човека от противиниковите отбори да влизат и да убиват постоянно новопоявилите се.
Предложения за RATS
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
-
Paveto - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Paveto
Re: Предложения за RATS
Може пробно да се направи и да видим как ще го приемат играчите. Може да ги респаунва в базата но да имат спаун протект. Аз съм ЗА да се пробва! Както и да се пуснат всички карти!!
|VoivoditE|_uBaHoB_
-
uBaHoB - Потребител
- Име в игра: |VoivoditE|_uBaHoB_
Досега не знам да е имало респоун "RATS", но админ едва ли ще се съгласи, а и така ще се развали основната идея на класическата игра. Иначе това , което искате е "респоун рандом" , но трябва да е без "споун протект". Не знам на "RATS" дали може да се пусне "рандом респоун". Напоследък има много хора в този сървър. Даже понякога има играчи само в него...
Сега като се замисля по-скоро ще е по-добре класика да стане респоун след време, така както си е с тези карти, отколкото "RATS". Само ще трявба да се махнат големите карти. Но може би и на "RATS" ще е интересно.
Сега като се замисля по-скоро ще е по-добре класика да стане респоун след време, така както си е с тези карти, отколкото "RATS". Само ще трявба да се махнат големите карти. Но може би и на "RATS" ще е интересно.
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
ГГ-то си е жив респаун. Сиска е права с идеята за ратс, губи се смисъла.
Класика (може би) покрай нашумелия вирус се понапълва, дори на моменти, в късни часове, има повече хора отколкото в д2. Точно тръгва да сработва, не е удачно да се "пипа" в този момент.
Класика (може би) покрай нашумелия вирус се понапълва, дори на моменти, в късни часове, има повече хора отколкото в д2. Точно тръгва да сработва, не е удачно да се "пипа" в този момент.
Офтопик:
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
НЕ от мен. Губи се духа на клсическта игра.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
Здравейте, идеята е интересна и със сигурност би разчупила традицонната игра. Би било интересно да се играе в този вариант... Обичам Ратс и харесвам играта там! В този ред на мисли, ще се радвам да пробваме някакъв вид нова подредба на играта. Възможно е така да се хареса на повече играчи. Има неизвестни разбира се, но това ще ни даде ясна представа, какво да променим и как за в бъдеще да действаме. Не смятам, че това ще изгони сегашни играчи, но съображенията на Сиска за мен са адекватни. Пиша относно това, за random respawn, тъй като някои от картите са малки за такъв вид mode. Много играчи ще се раждат на близо един от друг. Това разбира се е мое изложение.. Аз също не пренебрегвам факта, че все пак става въпрос за класика..
Всички ние сме в калта, но някои от нас гледат към звездите.
-
Frosty - Потребител
- Име в игра: Frosty
Ратс си е идеален така . не трябва да се пипа .Ратс ме доведе преди години в сървъра защото ми беше ми омръзнало от сървъри тип dust_2 only .Респална според мен ще го развали.
-
Pa1n - Админ
- Име в игра: Pa1n
- facebook: https://www.facebook.com/Kiril.Baldjiiski
Pa1n написа:Ратс си е идеален така . не трябва да се пипа .Ратс ме доведе преди години в сървъра защото ми беше ми омръзнало от сървъри тип dust_2 only .Респална според мен ще го развали.
Аз съм на абсолютно същото мнение с разликата, че се зарибих по Итали, но откакто Компот мисля, ни нави да го направим ми стана любим и не трябва да се променя.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Предложения за CS MegaGaming RATS