Предлагам командата за гласуване за следваща карта
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
Предлагам командата за гласуване за следваща карта
Предлагам да се сложи командата за гласуване за следващата карта, а не сървъра да сменя на произволна
-
AMNESIA - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: AMNESIA
Re: Предложение за РАТС
AMNESIA написа:Предлагам да се сложи командата за гласуване за следващата карта, а не сървъра да сменя на произволна
И да играете само ратс_кичон
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
То така и така се играят 3-4 карти...Трябва да се подредят картите, защото има такива, на които всички излизат.Като се подредят малко по малко и като си остане тази опция да се сменят автоматично, и да се забрани да се сменя картата, тогава нещата ще се пооправят.
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
ABC написа:То така и така се играят 3-4 карти...Трябва да се подредят картите, защото има такива, на които всички излизат.Като се подредят малко по малко и като си остане тази опция да се сменят автоматично, и да се забрани да се сменя картата, тогава нещата ще се пооправят.
Правила за настоящите и бъдещи Администратори:
10.Нежелателна е безпричинната смяна на карта при пълен сървър. Освен ако няма проблем (лаг, прекаленото използване на бъгове на картата и др. такива).Смяната на картата да става само с вот!
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
Да, знам това правило, но като писнат 70% да се смени картата нямаме друг избор.Моето предложение е да се подредят картите, също така и някои да се премахнат, за да се избегнат претенциите за смяна на карта.
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
ABC написа:Да, знам това правило, но като писнат 70% да се смени картата нямаме друг избор.Моето предложение е да се подредят картите, също така и някои да се премахнат, за да се избегнат претенциите за смяна на карта.
Знаеш, че съм редовен в ратс и съм влизал с различни никове и колкото пъти кажа: Всички в конзолата votemap 00 и повечето не искат, така, че и това не е толкова правилно. Но като съм бил вътре и видя, че хората намаляват също и съм сменял, но това става доста рядко.
Може да пренаредим картите, защото аз съм ги правил сега и може да не са правилно наредени.
Също има едни и същи играчи които искат да се сменя всяка карта, не знам каква е причината, но се случва много редовно.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Ето тази карта да се махне de_saintcayeux_rats_csz на тая карта всички лефт или ''FiRe смени мапа FiRe смени мапа'' непрекъснато.
-
Drax - Потребител
- Име в игра: Alliance.Jasderro {}
Drax написа:Ето тази карта да се махне de_saintcayeux_rats_csz на тая карта всички лефт или ''FiRe смени мапа FiRe смени мапа'' непрекъснато.
и аз предлагам да се махне !!!
Каквото и да твърдят учените, човекът е произлязъл от родителите си.
-
G1mzaTa - Потребител
- Име в игра: NEMA ZN
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Предложения за CS MegaGaming RATS