1. Да се добавят подраздели "Прегледани предложения", че така не се разбира кое е одобрено/отхвърлено.. И е много затрупано и разхвърляно..
2. Да се добави [ако ви се занимава] женска група за малко разнообразие и жест към нас момичетата
Предложение за форума
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Предложение за форума
Последна промяна dzak на 19 Фев 2018, 21:10, променена общо 1 път
Причина: грешен едит
Причина: грешен едит
-
Димитрова - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Dzh.
Re: Предложение за форума
Zhelyazkowa написа:1. Да се добавят подраздели "Прегледани предложения", че така не се разбира кое е одобрено/отхвърлено.. И е много затрупано и разхвърляно..
2. Да се добави [ако ви се занимава] женска група за малко разнообразие и жест към нас момичетата
Има одобрени и отхвърлени, просто не са премествани.
Добра идея, има доста дами, само, че незнам дали няма да се задържат там и момците , ок при първа възможност ще го направя а ти ми дай идея за име под раздели и т.н.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Какви дами има ? От 3-тия ли пол
Няма смисъл да се делим на момчета и момичета..Жестове , като искат дамите само на 8 Март.
Няма смисъл да се делим на момчета и момичета..Жестове , като искат дамите само на 8 Март.
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
valkata12 написа:Какви дами има ? От 3-тия ли пол
Само за твоя инфолмация ще ти кажа, че един от създателите на сървърите, най вече на модовете е Руми, както и Алекс, има няколко админки, като добавим сега и предложението от дама. Така, че не говори глупости и не е въпрос на деление а на интереси извън цс.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
valkata12 написа:Какви дами има ? От 3-тия ли пол
Имаш странно мислене. Не е делене, а жест, знам ли..
-
Димитрова - Потребител
Специално в този раздел няма подраздели за приети и отхвърлени.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Няма. Още преди време и аз предложил нещо такова, само че с оплакванията от банове. Затова просто редактирам темата със заглавие "одобрено" "отхвърлено".
И за си кажа, в момента има на поне 2 места да се пуснат предложения - едниото е в разделите на всеки сървър, а другото е общо. Там също трябва да се пипне тук-там, но стига да има време и възможности на човека, който ще го прави.
Всъщност, има такъв раздел за одобрени и отхврълени предложения. Под разделите на самите сървъри. Така след оплакванията не стигнах до него
Сега, дали ще са за форума или сървъра, има някаква разлика, но не мисля, че е от някакво съществено значение, още повече, че самите предложения по форума са кът и си ги споделяме между екипа. Разбира се, в помощ ще е някой да ни показва какво пропускваме и какво можем да разнообразим.
И за си кажа, в момента има на поне 2 места да се пуснат предложения - едниото е в разделите на всеки сървър, а другото е общо. Там също трябва да се пипне тук-там, но стига да има време и възможности на човека, който ще го прави.
Всъщност, има такъв раздел за одобрени и отхврълени предложения. Под разделите на самите сървъри. Така след оплакванията не стигнах до него
Сега, дали ще са за форума или сървъра, има някаква разлика, но не мисля, че е от някакво съществено значение, още повече, че самите предложения по форума са кът и си ги споделяме между екипа. Разбира се, в помощ ще е някой да ни показва какво пропускваме и какво можем да разнообразим.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Точно това се опитвах да обясня. Даже не трябва да са подредени много неща.. Не трябва и да има куп раздели за всеки сървър, а просто раздел предложения за сървърите.. имам много предложения аз, но едва ли някой ще се съгласи.....
Аз виждам, че има, но е доста разхвърляно във форума..
Знам, че взаимно си решавате, да. Обаче виж тук.. Всичко стои тук и е много разхвърляно..
Аз виждам, че има, но е доста разхвърляно във форума..
Знам, че взаимно си решавате, да. Обаче виж тук.. Всичко стои тук и е много разхвърляно..
-
Димитрова - Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Предложения за сайта (форума)