Така , принципно имам 2-3 предложения , който са за 2-3 раздела .. но не виждам смисала да правя 3 теми и да фулдя сайта ..
1# така , относно класик сървара , в който хората от 1 теам , минават 1 през друг като призраци .. това пречи на отборната игра . така : аз съм свикнал на теам плей , и нещо от сорта на двойни стълбички .. ( за незнаещите това е като некой клекне и ти му се качиш на главата и имаш по голяма видимост..)
Моля да се помисли за това ... както и ... факта че се получава мн кофти бъг. .. като 2ма застанат на 1 и също място в един ъгъл , и ако единя е с броня , а другия няма .. като стрелнеш бронята пази и двамата...
2# относно класика отново : измислете некъв (AFK KICKER) доста често се случва вечерно време да няма админ , а да има 2-3 афк-та който умираме целя теам , и вместо да почнеме нов , чакаме там някво си време . и губиме пари като афк-тата умрат от време ...
3# относно сайта. .. : играя г/д 2 месеца в веригата ви , харесва ми , стабилни сте и си викам що па да не пусна 1 кандидатура за админ ... влизам в сайта .. и кво да видя ?! тряя да имам рег в сайта от 2 месеца , трябва да имам 10 мнения ?!
Ок : разбирам ви .. това се избегва некъв масс спам ... но аз искам да стана админ , не модератор , не съм влизал в сайта щото не ми се е налагало .. наложи ми се и се регнах ... : второто .. 10 мнения ?! са кво тряя да се втурна да спамя из всички теми , с цел да натрупам некви мнения .,..
Изказвам се само като има смисал .. не харесвам спамове и т.н ...
Благодаря на всички за отделеното внимание ..