Относно Д2
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Относно Д2
аз нямам проблеми , но наистина много хора се оплакват и не могат да играят както трябва незнам какво смятате да правите , но побързайте
-
kokoposo - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: cHejaHka B cIkuL
Re: Относно Д2
Roger1 написа:Никога не съм имал никакви лагове нито в класика нито в д2. Знам,че единия сървър (класика) е в София а другия е в Бургас. В класика имам 3-6 пинг а Д2 23-30,като преди когато имах проблем с ъпдейта на стийм и го бях "излъгал" по руския начин,в Д2 имах пинг около 8-12.Сървърите за мен са съвсем нормални дори се опитах да играя и с (cl_updaterate 100,cl_cmdrate 105,ex_interp 0.01,rate 20000),нямаше кой знае каква разлика с изключение,че ми се наложи да влагам по голяма прецизност при стрелба,което беше малко ненужно защото уцелвах играча когато стрелях пред него или зад него за да го хитна. Предполагам,че ако се пипне нещо по настройките на сървъра ще бъде по-добре. Играя често в един словашки сървър с пинг около 23-28 и трябва да ви кажа,че не спират да ме псуват и обиждат на техния смешен език .Явно проблема не е в разстоянията защото словашкия сървър от мен е на около 1000 км а Д2 е на около 500 а пинга е сходен.Лично мое мнение е,че повечето хора с карти ATI имат проблем в CS.Сменете картата с Nvidia 9600 GT или 9800 GT и си купете най-накрая едно оригинално копие на любимата игра.Нито едното е скъпо нито другото а нервите са големи.
Въпрос - иначе с колко rate и cmd_rate играеш?
И моля ви, не казвайте "не ми лагва", най-добре направете една проверка на пинга към сървъра и поставете снимка.
-
dzak - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: dzak
12 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2