Има ли Counter Strike 1.6 за Linux- Ubuntu
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Има ли Counter Strike 1.6 за Linux- Ubuntu
Здравейте. Искам да попитам дали има ЦС 1,6 за Линукс.
-
The_Joker - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: >STI<||DrEgErA xD
Re: Има ли Counter Strike 1.6 за Linux- Ubuntu
До колкото знам Steam ,както и Counter Strike 1.6 свален от Steam има поддръжка за Linux.
За безплатна версия вървяща на Linux не знам.Като цяло преди около 6 месеца Steam направи поддръжката си за Linux,но може и някой бесен руснак да е направил безплатно копие за Ubuntu : ).
Ако търсиш безплатно нещо пробвай в google - "Counter Strike 1.6 for linux" ,може де върже : )
За безплатна версия вървяща на Linux не знам.Като цяло преди около 6 месеца Steam направи поддръжката си за Linux,но може и някой бесен руснак да е направил безплатно копие за Ubuntu : ).
Ако търсиш безплатно нещо пробвай в google - "Counter Strike 1.6 for linux" ,може де върже : )
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
слагай wine ли lime ли кво беше и мачкай
колкото до Steam, доколкото дочух, се очаква цяла Steam OS, Linux базирано дистро така че.. трай булка за хубост ;р
колкото до Steam, доколкото дочух, се очаква цяла Steam OS, Linux базирано дистро така че.. трай булка за хубост ;р
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Ок ще видя. А от къде мога да изтегля тия неща?
-
The_Joker - Потребител
- Име в игра: >STI<||DrEgErA xD
Питай Чичо Жужъл(google.com) той знае всичко.. или поне така съм чувал
-
kev1n - Потребител
http://lmgtfy.com/?q=counter+strike+1.6+for+linux%20Никак не беше трудно. Първият линк ще ти помогне!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Питаш за CS 1.6 за Линукс,а не си разбрал или не си чувал за нещата,които ти казахме.Тия неща са общи и нищо ново и конкретно,тръгнал си да търсиш и да разпитваш за цс за линукс,като линукс е доста сложна операционна система,ако не си запознат,каму ли за гейминг.
Колкото до Steam OS,за която kev1n ти говори бих ти казал да я забравиш.В момента я разработват,дори да я направят,дори да е уникално яка,без нито 1 бъг,смяташ ли,че човек като теб,мен и всички в този форум - българи ще плащаме за целия този гейминг.Ние сме пиратска нация откъм този смисъл,при мен лично 95% от софтуера е пиратски,не вярвам някой от вас тук да има напълно легален софтуер,което значи,че за да използваш SteamOS ще трябва да заплащаш за целия гейминг,който те предлагат и който те интересува,както ще има проблеми с програми и т.н.
Надявам се да си ме разбрал правилно,ако нещо не е ясно питай,но надали има накъде още да разширяваме темата
Колкото до Steam OS,за която kev1n ти говори бих ти казал да я забравиш.В момента я разработват,дори да я направят,дори да е уникално яка,без нито 1 бъг,смяташ ли,че човек като теб,мен и всички в този форум - българи ще плащаме за целия този гейминг.Ние сме пиратска нация откъм този смисъл,при мен лично 95% от софтуера е пиратски,не вярвам някой от вас тук да има напълно легален софтуер,което значи,че за да използваш SteamOS ще трябва да заплащаш за целия гейминг,който те предлагат и който те интересува,както ще има проблеми с програми и т.н.
Надявам се да си ме разбрал правилно,ако нещо не е ясно питай,но надали има накъде още да разширяваме темата
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Офтопик:
-
kev1n - Потребител
със Wine става малко лаги.. но може да е от машината ми Инче си има стийм за *nix и няма никаф проблем да играеш
-
kev1n - Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1