Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Проблем със стеам игра.

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Проблем със стеам игра.

Мнениеот realmadrid7 » 07 Дек 2013, 16:37

Здравейте , знаете ли как да си оправя играта , защото без да исках натисках на революзия 740х... и сега като вляза в играта екрана ми става бял, и не мога да я играя дори не мога да вляза в менюто , 'щот екрана ми е бял и не се вижда нищо (Общо взето натискам на иконката и екрана ми става бял , а иначе от саунда чувам как песента на half-life и как като слагам мишката на менюто. )Пробвах като я деинсталирам от стеам-а си и не става , може ли някой да ми помогне става дума за играта Half-Life 2 : Deathmatch .Благодаря

p.p Дори резолюцията на компютъра ми се променя става скрийна на декстопа става по-малък и имам един черен минибар ли там кво е .
Аватар
realmadrid7
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: CoolMANNNNNNNNNN

Re: Проблем със стеам игра.

Мнениеот zxcv ;> » 07 Дек 2013, 16:55

Там как стоят нещата, като Counter Strike ли е? Тоест въпроса ми е - има ли cfg файл? Ако има - сложи cfg-то от cs в hf 2 да видиш какво ще стане. Ако не стане така - влез в играта и докато ти е бял екрана натисни копчето за конзолата, следователно ще ти я отвори и напиши внимателно - gamma "2.74000" с кавичките направо, като се увериш, че не правиш правописни грешки, гледай си в клавиатурата и си брой нулите, и натисни Enter.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Roger » 07 Дек 2013, 17:04

Опитай това.В (SET LOUNCH OPTIONS...) на играта напиши това : (-nofbo) : http://prikachi.com/images.php?images/743/6827743E.png
Другия вариант е преинсталация на играта.
Според мен така ще стане: http://prikachi.com/images.php?images/754/6827754O.png
копирай от тук написаното за по сигурно да не допуснеш грешка:(-w 1024 -h 768) ,копирай само това в скобите.Така играта ще стартира директно с 1024 х 768 и после ще си я оправиш.
Ако пак не стане опитай с това: (-w 1024 -h 768 -nofbo) точно както е написано вътре в скобите.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот restless » 07 Дек 2013, 17:14

В set launch options -w 1024 -h 768.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот realmadrid7 » 07 Дек 2013, 18:53

Благодаря Ви , получи се със командата -w 1024 -h 768 , благодаря на помогналите :) Може да локвате :)

p.p ако някои иска може да ме добави в стеам : danniel <bg>
Аватар
realmadrid7
Потребител
Потребител

Име в игра: CoolMANNNNNNNNNN

Назад към Проблеми/Въпроси