Имате един админ Barcelona, пича вярно че си харесал някакъв глиган с име Anellya , ник по-точно и тоя ми ти глиган може да обижда и да говори каквото си иска, пък някой когато и върне гледам тоя ги гагва /кик и бан естествено , та въпроса ми е дали е нужно да се изживява на някакъв за да впечатли 200 килограмово животно или е по-нормално да се държи както с животните така и с хората.... Вие ще кажете.
П.С. Не искам да обидя дебелите хора ама,... има фитнеси you know...
Въпрос за барселона
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
-
vupros - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: barcaaa
Re: Въпрос за барселона
Това не е сериозно. Въпросната Annelliya я гагвам всеки ден по няколко пъти. И да - аз съм виртуален Ромео Мисля, че на темата ти мястото е в коша...
П.С. И другия пък като имаш оплакване или въпрос към когото и да е, приложи елементарно доказателство...
П.С. И другия пък като имаш оплакване или въпрос към когото и да е, приложи елементарно доказателство...
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Re: Въпрос за барселона
vupros написа:Имате един админ Barcelona, пича вярно че си харесал някакъв глиган с име Anellya , ник по-точно и тоя ми ти глиган може да обижда и да говори каквото си иска, пък някой когато и върне гледам тоя ги гагва /кик и бан естествено , та въпроса ми е дали е нужно да се изживява на някакъв за да впечатли 200 килограмово животно или е по-нормално да се държи както с животните така и с хората.... Вие ще кажете.
П.С. Не искам да обидя дебелите хора ама,... има фитнеси you know...
Много не сериозна тема. Ако имате нещо срещу админа го доказвайте с факти!!!
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
3 мнения
• Страница 1 от 1