Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Въпрос относно правилата ви.

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Въпрос относно правилата ви.

Мнениеот Spasko » 10 Фев 2015, 19:36

А бе кво се заяждаш? Искам компетентно мнение относно правилата? Аз теб нито те виждам като администратор нито като отговорник някакъв.. Никой админ не ОБВИНЯВАМ! Ако имам съмнения за даден админ? Как да го гледам..като не ми позволяват... Да съм обвинил някого! И темата си е на правилното място.ПИТАМ за правилата! Не обвинявам никого! След като съм ваш потребител... би трябвало да имам правото да питам! И пак казвам искам компетентно мнение от човек отговарящ за правилата...а не от теб... не те виждам да си ги писал ТИ.. твоето мнение за мен не е от значение...
Аватар
Spasko
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: 5/35

Мнениеот shit happens » 10 Фев 2015, 19:44

Те всички ти написаха едно и също... ама ти продължаваш:
" О, създателю на правилата, моля те яви се... "
:)
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот Pyce » 10 Фев 2015, 19:47

shit happens написа:Те всички ти написаха едно и също... ама ти продължаваш:
" О, създателю на правилата, моля те яви се... "
:)

Ще се спрете ли или после да се чудим къде са потребителите? Какво очаквате като нападате?
ИзображениеИзображение
Аватар
Pyce
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: BOOBS

Мнениеот zxcv ;> » 10 Фев 2015, 19:49

Темата се заключва и чакаме отговор от Admin, защото явно питането е било към него директно, но никъде не беше пояснено, а чак в 20-тия пост в темата. Аз също съм ти отговорил на 2-ра страница.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Imp Skype » 10 Фев 2015, 20:44

Ще се изкажа и аз по темата :
Човека просто е искал да се увери дали има играч с непозволени средства а всички го нападат .. Не трябва да си мислите , че след като са дадени някакви права и сте нещо повече от другите ! всички сме равни !

BARCELONA FAN написа:Сам го каза - И когато обвиняваш, би трябвало да има доказателства! След като се съмняваш ,че въпросния админ е с хак и с него не може да се говори - търсиш в другите сървъри админ, който има права в дадения сървър и му казваш, че има админ с хак. Той ще отиде да провери и няма да бъде кикнат.

Примерно наистина има админ с хак в дъст2 и вика някой колега и мислиш ли , че въпросния хакер няма да спре хака , като види друг админ влязъл ? Аз мисля че ще го спре.

Bat-Miro написа:той админа като провери играча за хак, и се окаже че не е хакер играча, според мен няма смисъл да го гледа,едва ли е такъв разбирач че той да го улови,може спокойно да влезе и да си играе,другия вариант е да помоли да му се разреши да стои спец за демо,което води до. Той защо е спец а на мен не дават, и пак ще има тема против админа,затова като ви кажат че е чист, влезте да играете,едва ли някой админ ще остави хакер да играе в сървъра

Това че имаме права не значи , че сме над всички за да казваш кой какъв разбирач е ! и Защо трябва да се моли за разрешение ? WTF !! ..

И това :

MORTAL написа:Ако има админ, съобщаваш в админския чат. Най-добре пиши 2-3 пъти в админския чат, че еди кой си те съмнява. Админ ако има, трябва да ти каже, че го е гледал и всичко е ок, или да мине спектатор и да го гледа. Ако не ти отговорят, значи няма админ, следователно минаваш спектатор, правиш демо и го слагаш в темата с оплаквания.

е най-правилното решение :)
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот MORTAL » 11 Фев 2015, 09:03

Също може да се гледа някой, докато си убит. Ако е от другия отбор, може да се преместиш и няма проблеми.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Предишна

Назад към Проблеми/Въпроси