Лаг в гг
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
Лаг в гг
Здравейте , от доста време играя в този сървър , но в последното време след 6 вечерта лага е просто непоносим . Качва се до 50-60 и започват лагспайкове . Проблема не ми е в интернета ! На всички играчи в гг сървъра им лагва жестоко и се оплакват . Този проблем вече стои над месец неоправен и е доста дразнещ ! Изобщо ще го оправите ли ??
-
levskar94 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: 1914
Re: Лаг в гг
Хм, аз си мисля, че е от лаптопа ми. И при мен проблема е от около месец. Но като съм играл, питам играчите и при тях няма лаг...
-
SladuR - Админ
- Име в игра: SladuR
Качи си спийд тест към Мтел, да видим как е свързаността. Не съм съгласен, че всички имат лаг. Преувеличено е.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Не всички имат лаг. В чата някой път пишат 4-5 човека, но оплаквания от други не съм срещал. Аз много рядко имам лаг и то понякога на малки карти, когато сървърът е пълен, също така и при картите с лаг, които бяха премахнати. Но и според мен до някаква степен има проблем, който може и да е от тези с никове подобни на JYWUSQKUАWDJE, които влизат с по 400 пинг и излизат. Или има проблем със сървъра, или е от вашия доставчик. Но и 10 човека да са с такъв проблем, те са важни за нас и ако има с какво да помогнем нека да го направим.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Ето снимка от теста на Mtel . Попринцип интересното е , че преди го нямаше изобщо този лаг . В други игри и в други сървъри го няма този проблем . Надали е проблем със стийм цс . Няма работещи приложения на заден фон като торент тракер , хром или някой друг вързан към wi-fi . Когато започне лага на всички играчи им се дига пинга . Има и хора които наистина се оплакват и те !
-
levskar94 - Потребител
- Име в игра: 1914
И в deathmatch сървъра нещо цепи от няколко дни
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Не може проблема да е в свързаността. Нямам представа защо с този нет имаш лаг. Моя е същия и си е ок. Скоро ще преинсталирам уйн-а и ще видим.
За дм, реснах го днес, виж дали ще е същото.
За дм, реснах го днес, виж дали ще е същото.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
7 мнения
• Страница 1 от 1