MORTAL написа:KoKaL написа:100 теми станаха по прословутия казус ярд, и Вие- редовните админи в D2Only не вдянахте, че играча ||7|| има право да играе където си иска, докато не се добави изрично правило за игра ярд или ярд/ст. Правило, написано от Admin в раздел "Правила на сървара".
Аз не видях и изрично да е казал, че може да се играе навсякъде!
Не се спряхте да го слайвате, киквате, че и банвате 7, което е своеволие за момента!
Бана му е заради ника, както и оплакването ама кой чете... Като влязох се играеш на цялата карта и вярвам на миро, че не е бил слайнат. Също така смятам оплакването за излишно, защото след 2-3 мин от бана той отново влезе, затова няма демо! - "Разяснение В 18:30 получих бан за 10 (десет) часа заради ник Сглупелка. Пак ме убиваше като бях на Б аз пък се писах Гъзелка той пък ме банна.
Хубаво ако се е засегнал МНОГО ПЪК правилника предвижда 1 час бан. А той ми наложи 10! Моля да ми бъде намалена присъдата с 9 часа както е по правилник!"
А за бана за ника си в грешка мирелке, играча не заслужава бан. Ако си се засегнал от ника, си е лично твой проблема.
Тук вече ще цитирам мнението си. Или да променим и това правило заради 7?!:
"@ KoKaL
Чл. 7. Обидни и неприлични никове са ЗАБРАНЕНИ!
Проблем с правилата е!
@ KoKaL
ника е сменен от мен поне 10 пъти"
Що се отнася за обидата "govedo""оvco"" и др., то един gag би бил правилният подход. Ако не ти издържат нервите и го слайваш че и банваш за обиди,то значи не си за тука.
Много е хубаво да говориш без да си запознат със ситуацията GG(good game)!! Ако Миро не е за тук аз не знам, кой е?! Или може би само аз мисля така.
Кокал го каза много добре, за кое какъв би бил правилния подход.
Еха невероятно мнение!
Ако имате оплакване от админи: