Siska написа:Имам един въпрос относно местенето по отборите. Иска ми се да не пускам отделна тема.
Става въпрос за това , ако сме примерно 7 на 3 и аз съм от тези 3, какво да правя в този случай ?
Питам за моментите когато няма други "админи" в дадения сървър.
Днес за пръв път пробвах опцията за местене на играчи по отборите, но ме псуваха на майка. Така че се отказвам от местенето на играчи и питам какво друго мога да направя в такъв случай ?
Спрял съм балансера, защото играчите се дразнят, че ги прехвърля. Нормално е да си избрал отбор и да искаш да завършиш с него. Независимо биеш или падаш. При безкраен рунд автобаланса не върши работа. Има заложен квар в мода. Когато играеш отборен, както и в сингъла по всяко време единият отбор може да остане с 1-2-3 играчи по-малко. Ако не влезе някой така си карат при липсата на балансиращ плъгин. След като няма кой да прави баланс в броя на играчите при наличието на админ, това е негова работа. Който не иска да бъде местен ще роптае и псува. Следва гаг, но и това не е решение, защото ще напусне сървъра. Не зная какво да кажа. Активирам плъгина за баланс. Вие, ако знаете някой плъгин, който да балансира на друг принцип, дайте линк към него. Примерно да мести последните влезли в сървъра или нещо такова.
Ползваме този:
https://cs-bg.info/plugin/556/