Siska написа:1. Темата не е глупава.
2. За пръв път успявам да прочета всичко написано от седмака и определено е един от много малкото , които имат какво да кажат.
3. Мортал е предложил плъгин. Дайте да пробваме.
Освен това си има и античийтове. Вместо надпис със забрана се слага истинска забрана под формата на античийт.
Освен това има сървър с такъв античийт и , ако искате по всяко време можем да поканим тези двамата , които обсъждате да влязат и да поскачат.
По принцип скоците се учат трудно. Gs и Sgs още по трудно. Обаче аз за 20 години не съм видяла някой да прави такава засилка със bhop. В нито един сървър. Не помня вече как беше при старите версии. Но играта си има ограничения. Като почнеш да се засилваш и те спира. Разбира се има си стрейфове за засилка, но колкото и да се засилваш , без помагало няма как да се движиш по този начин , толкова дълго време. Би трябвало да сте забелязали , че и двамата скачат по абсолютно един и същи начин. И двамата скачат плюс клякане през цялото време. Което е още по трудно и невъзможно да се засилваш така и да минаваш цялата карта.
Така че тези , които нападат фокса и седмака поне за секунда да се замислят къде в jump сървър видяха такава засилка да прави някой , без значение колко години скача. Аз лично за себе си мога и gs и sgs мога и да скачам , но такава засилка не мога да правя , без значение колко стрейфам. В крайна сметка , ако искате поканете въпросните в jump сървър, където има античийт и въпроса ще се реши. Ще разберете веднъж завинаги дали могат да скачат или са с хакове. А колкото до fox , ми се струва ,че човека иска да каже , че ползват аутобихоп, но обърква нещата като обеснява за скролове и биндове. И между другото не виждам смисъл от демота. Това са ясни неща от преди много време. Отдавна е минало времето за демота по този въпрос...
Каква засилка не можеш да направиш? Много интересно ми стана.Това, което те правят е duck bhop т.е като стандартния само че със задържано копче за клякане през цялото време.Ако ви се струва сложно, не е за тези, които са свикнали да го правят и не дава чак толкова голяма засилка колкото си мислиш.С Bhop можеш да се засилиш максимум до 350 speed с абсолютно правилно синхронизирани стрейфове един след друг, което ме съмнява точно тези играчи да правят.Ако тръгнеш да гониш някой на bhop не е толкова лесно да го хванеш колкото си мислите.Трябва да се правят перфектни стрейфове, а и много често в сървър като гг ти стига един хит и те спират.Не знам за кое се оплаквате.А лично на мен ще ми е много интересно да те видя как правиш sgs(не се шегувам), защото това е нещо, което аз се опитвам да науча.
Офтопик: