Пичаги,
Отправил съм покана към админа да заповяда утре за да види на живо установката и как играя.
Понеже утре имам рожден ден ще си купя едно GoPro и по цял ден ще стриимвам играта.
Бъдете мъже и след като се примирите с това, че сте некомпетентни ще Ви помоля сами да върнете флаговете.
Гледам тука някакъв усер е коментирал молбите ми и за това бих искал да му обърна внимание:
До fox
3oXAN кажи ми какво е това и как го правиш с компа ти за 10 000 лв! :
http://dox.bg/files/dw?a=e3c06da97c -Ти на Ванга си внук ли? Значи гледай снимките от демото ,после пусни си демото и намери момента и ми кажи как го разбра че идва ! И да ти кажа това оръжие нЕ пробива врати Което значи ,не разбираш играта грам ,а нещо ти помага да си толкова уверен!
По ирония на съдбата покойната ми баба се казваше Ванга
http://dox.bg/files/dw?a=27d849be10 -3охане ,намери в демото момента и ми кажи с зоом по лесно ли се вижда кой е в сградата? 50 милиона подсветка да имаш ,като не си си направил Briht на max и то през видео картата ,ще има да оглеждаш в тъмното с walla кой кой е защото за тоя номер си има скинове и светлина .да можеш да ги различаваш Пак ми доказа че си слаб играч !
Когато играеш от толкова време се ориентираш не само по това, което виждаш и чуваш!
Е тука ми е любимия момент Тук личи колко си алчен wall BOT ,не издържа на изкушението нали Гледай:
http://dox.bg/files/dw?a=5cde43b48b Как ще обясниш предварителната ти стрелба преди да се качил с едно стъпало противника? Сигурно си го чул а,при положение че покрай теб гърмят 22 играчи и всеки тича на някъде.а може да си го чул когато се родил,отворил вратата и тича по стълбите нагоре а? Само гледай снимките без демото и сам ще искаш бан
НЯМАМ WALL ХАК, НЯМАМ И АИМ ХАК
Пич и на мен ми се играе така ма НЕ ДАВАТ тия админи гадни Недей се излага с тия ревюта с какво играеш ,да не ти пратя аз мое ревю ,че ще си метнеш компа през терасата !!! А чакай .я виж тук има снимки на Sanip за неговият комп Е него като го видиш него ,ще си изтриеш и Fb
И Fb нямам
Сега по същество.
Взето било решение. Решението Ви е следното: Дайте да банваме силните за да могат ботовете да играят спокойно!
Обещавам Ви, че ще раздухам нещата и ще пиша до STEAM.
След като започна да стриимвам, което ще е в рамките на тази седмица и събера достатъчно аудитория бъдете сигурни, че антирекламата на веригата Ви няма да закъснее.
Благодаря за вниманието!
ЕЛАТЕ ЗА ДА ВИДИТЕ НА ЖИВО
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
30XAH - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: 30XAH
Re: ЕЛАТЕ ЗА ДА ВИДИТЕ НА ЖИВО
--->Взето било решение. Решението Ви е следното: Дайте да банваме силните за да могат ботовете да играят спокойно!<--
Правим 1в1 ако биеш ти махаме бана .. ако загубиш се махаш ?
Казваш ,че си "headshot master" пък преди малко едвам ги убиваше ?
Правим 1в1 ако биеш ти махаме бана .. ако загубиш се махаш ?
Офтопик:
Казваш ,че си "headshot master" пък преди малко едвам ги убиваше ?
-
d1mb1kthebest - Потребител
- Име в игра: d1mb1k / Scientific
Няма да влизам в полемика с теб. Ти си некомпетентен и неможач.
Не знам дали си наясно, но най ценния ресурс на една верига са играчите!
След един месец като ми изтече бана ще те търся по сървърите.
Не знам дали си наясно, но най ценния ресурс на една верига са играчите!
След един месец като ми изтече бана ще те търся по сървърите.
-
30XAH - Потребител
Стой си зад думата . ИГРАЧО --->Взето било решение. Решението Ви е следното: Дайте да банваме силните за да могат ботовете да играят спокойно!<--
Май не си толкова добър за да приемеш ?
Май не си толкова добър за да приемеш ?
Офтопик:
-
Обещавам ти, че след като се случат нещата които съм написал по-горе, първото нещо за което ще настоявам е да ти отнемат правата. Ти си некомпетентен.
-
30XAH - Потребител
Пич ти ще ми станеш любимец
Когато играеш от толкова време ,не ти трябва звук или соунд ,ХАЙАХАХАХАЙАЙАЙЙА
Милия той ,ми кой си написа параметрите и кое колко струва ,да не да ги имаш тия неща за украса Спри да се излагаш ,канил Админа у тях да го гледа ,ти на колко години си ве ,а де си обратен да каниш хора ей така?
На мойте три доказателства че си хакер с нищо не си защитил и няма с какво нали? Гледаш и мълчиш и пишеш глупости ," Не съм хак.... " Ок не си ,ходи играй другаде с тия програмки и ги лъжи тях г-н Админ про и т.н. Смешка .
След един месец ела пак и само гледай да съм там и гледай как ще те сгъна като салфетка и хак да си!
Когато играеш от толкова време ,не ти трябва звук или соунд ,ХАЙАХАХАХАЙАЙАЙЙА
Милия той ,ми кой си написа параметрите и кое колко струва ,да не да ги имаш тия неща за украса Спри да се излагаш ,канил Админа у тях да го гледа ,ти на колко години си ве ,а де си обратен да каниш хора ей така?
На мойте три доказателства че си хакер с нищо не си защитил и няма с какво нали? Гледаш и мълчиш и пишеш глупости ," Не съм хак.... " Ок не си ,ходи играй другаде с тия програмки и ги лъжи тях г-н Админ про и т.н. Смешка .
След един месец ела пак и само гледай да съм там и гледай как ще те сгъна като салфетка и хак да си!
-
Fox veteran - Потребител
- Име в игра: fox
Ей fox, още снощи след това което написа разбрах, че си много смотан.
Не се занимавай с мен. Обещавам ти, че скоро след като се завърна в тия сървъри(ако се завърна) ще ревеш
Не се занимавай с мен. Обещавам ти, че скоро след като се завърна в тия сървъри(ако се завърна) ще ревеш
-
30XAH - Потребител
d1mb1kthebest написа:Стой си зад думата . ИГРАЧО --->Взето било решение. Решението Ви е следното: Дайте да банваме силните за да могат ботовете да играят спокойно!<--
Май не си толкова добър за да приемеш ?Офтопик:
-^ Няма какво друго да пиша
-
Един съвет от мен. Не прави така,че да те намразят. За мен е ясно, че си чист играч.Но заради глупости които би написал само ще озлобиш "противника".
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Със сигурност имам други цели в живота освен да имам компютър и да наказвам така вулгарно :Ю
-
30XAH - Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2