Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Проблем с pc

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Проблем с pc

Мнениеот r0ki. » 12 Май 2013, 13:29

HAPPY GIRL :> написа:Влизаш в контрол панел-а след това windows update в ляво пише change settings (поне при мен е в ляво с виста съм) после натискаш Never chek for updates и ОК.

Все пак не подминавай и този вариянт. - Провери температурите на компонентите с EVEREST Ultimate.. Може от висока температура да прегрява да се включва защитата и да се рестартира

Готово сега да видим какво ще стане, ако не стане ще проверя с everest ultimate. Благодаря ви на всички :)
Израснах сред акули, напомпани с ампули. ]:)
Аватар
r0ki.
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: r0kicha`chupi skuli

Мнениеот HAPPY GIRL :> » 12 Май 2013, 13:34

Ако продължава да ти прави номера му виж темперетурата отвори го почисти го и му смени пастата на процесора моя така се оправи а беше на 3 месеца... (heidy)
Never argue with idiots! They'll drag you down to their level and then beat you with experience!
Аватар
HAPPY GIRL :>
Потребител
Потребител

Име в игра: HAPPY GIRL :>

Мнениеот pisna mi » 12 Май 2013, 20:36

r0ki. написа:Оригинален ми е Windowsa i e 7. Мисля че е нещо от тези ъпдейти ама как да ги спра?

ако ти е оригинален не би трябвало да имаш проблем с ъпдеитите
8)
Аватар
pisna mi
Потребител
Потребител

Име в игра: pisna mi

Мнениеот Kacamun » 12 Май 2013, 21:22

HAPPY GIRL :> написа:Ако продължава да ти прави номера му виж темперетурата отвори го почисти го и му смени пастата на процесора моя така се оправи а беше на 3 месеца... (heidy)

Тая паста от къде мога да я взема ,защото на моя компютър един път му вкарах воле и вентилатора там с процесора и неква като решетка изхвърчаха и отдолу личеше че има нещо мазно ама вече го няма :D :D .Така си бачка вече 3 години без паста,доста забива ,но работи,нядявам се че ако му сложа тая паста ще се поуправи :)
Аватар
Kacamun
Потребител
Потребител

Име в игра: Kacamun

Мнениеот restless » 12 Май 2013, 21:25

Kacamun написа:
HAPPY GIRL :> написа:Ако продължава да ти прави номера му виж темперетурата отвори го почисти го и му смени пастата на процесора моя така се оправи а беше на 3 месеца... (heidy)

Тая паста от къде мога да я взема ,защото на моя компютър един път му вкарах воле и вентилатора там с процесора и неква като решетка изхвърчаха и отдолу личеше че има нещо мазно ама вече го няма :D :D .Така си бачка вече 3 години без паста,доста забива ,но работи,нядявам се че ако му сложа тая паста ще се поуправи :)

Пастата сваля драстично температурата , можеш да си я намериш във всеки специализиран магазин за компютри :)
П.П ако не го натоварваш много / примерно имаш 8 ядрен процесор и играеш само цс и влизаш в скайп / тая паста няма да ти трябва много много :)
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот r0ki. » 12 Май 2013, 23:49

Абе аз не разбирам изобщо от компютри, даже не знам как да отворя компа, айде това лестно ще измисля как ама процесора къде да го търся :D
Израснах сред акули, напомпани с ампули. ]:)
Аватар
r0ki.
Потребител
Потребител

Име в игра: r0kicha`chupi skuli

Мнениеот burgasko » 12 Май 2013, 23:55

под вентилатора който е на дъното ... с големия радиатор ;)

трябва да в хванат с щипки .. или винтове ... снимай ;)
Peace \/
Аватар
burgasko
Потребител
Потребител

Име в игра: burgasko.com

Мнениеот restless » 13 Май 2013, 01:02

Процесора аз си го представях преди 5-6 години като нещо огромно, той е доста малък , но пък му трябва голям охладирел (куулър), така че няма да ти е трудно да го намериш . Има доста крачета гледаи само да не им разкажеш играта,че 1 иде ли си няма връщане :)
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Admin » 13 Май 2013, 07:35

Като е нов значи е в гаранция, занеси го да го видят, не пипай нещо което не си правил, да не стане двойна работа.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот HAPPY GIRL :> » 13 Май 2013, 11:00

Ето така изглежда процесора ЦЪК това в синьото..
Наистина трябва да внимаваш много защото, ако го прецакаш ще плачеш после (giggle)
Админ е прав, ако все още е в гаранция го занеси защото после няма да ти признаят гаранцията, ако го отвориш..
Обаче съм сигурна, че ще ти кажат "При нас не се рестартира"
Never argue with idiots! They'll drag you down to their level and then beat you with experience!
Аватар
HAPPY GIRL :>
Потребител
Потребител

Име в игра: HAPPY GIRL :>

ПредишнаСледваща

Назад към Проблеми/Въпроси