Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Променя ми настройките.

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Променя ми настройките.

Мнениеот KINGSIZE » 09 Юни 2013, 01:25

SNAIP написа:Здравейте!
Аз съм нов потребител в сайта и веригата.
Молбата ми е, бихте ли премахнали slowhacking-а, за да мога аз и други като мен да влизат и забавляват нормално?
Имам предвид, че след влизане в GunGame /само там влизам/, веднага ми се променят настройките на клавиатурата и не мога да играя.
Трябва в началото на всяка карта да ги оправям, което води до загуба на време и нерви, а за GG сървърите добрия старт в началото на рунда е от особено значение. Освен това е силно дразнещо.
Пояснявам, че не играя с default настройки и при влизане автоматично ми ги променя на default-ските.
Извинете, ако нещо съм в грешка, но пробвах обичайните варианти за решение /cstrike/config.cfg -та - десен клик - properties, махане - слагане на тикчето на Read Only, resource папката също, и... нищо не се получи. Това ме навежда на мисълта, че може би политика на веригата ви е такава.
Благодаря за вниманието :) :)

Преинсталирай си CS-a и преди да влезнеш в някой сървър,изтрий от папка "cstrike" файловете config.cfg i server.cfg ,ако ги има. :)
ХАКЕРА си остава ХАКЕР !!!
Аватар
KINGSIZE
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: KINGSIZE

Мнениеот Valkyria » 16 Юни 2013, 22:06

Молбата ми е, бихте ли премахнали slowhacking-а, за да мога аз и други като мен да влизат и забавляват нормално?
Имам предвид, че след влизане в GunGame /само там влизам/, веднага ми се променят настройките на клавиатурата и не мога да играя.
Трябва в началото на всяка карта да ги оправям, което води до загуба на време и нерви, а за GG сървърите добрия старт в началото на рунда е от особено значение. Освен това е силно дразнещо.
Пояснявам, че не играя с default настройки и при влизане автоматично ми ги променя на default-ските.
Извинете, ако нещо съм в грешка, но пробвах обичайните варианти за решение /cstrike/config.cfg -та - десен клик - properties, махане - слагане на тикчето на Read Only, resource папката също, и... нищо не се получи. Това ме навежда на мисълта, че може би политика на веригата ви е такава.

при влизане сървъра прави бинд на тези копчета
Код за потвърждение: Избери целия код
"bind "F9" "say_team @ Admin check this player use F9; quit"
"bind "F10" "say_team @ Admin check this player use F10; quit"
"bind "F11" "say_team @ Admin check this player use F11; quit"
"bind "F12" "say_team @ Admin check this player use F12; quit"
:"bind "INS" "say_team @ Admin check this player use INS; quit"
"bind "DEL" "say_team @ Admin check this player use DEL; quit"
"bind "PAUSE" "say_team @ Admin check this player use PAUSE; quit"
"bind "HOME" "say_team @ Admin check this player use HOME; quit"
"bind "END" "say_team @ Admin check this player use END; quit"
"bind "PGDN" "say_team @ Admin check this player use PGDN; quit"
"bind "PGUP" "say_team @ Admin check this player use PGUP; quit"
"bind "w" "+forward"
"bind "a" "+moveleft"
"bind "s" "+back"
"bind "d" "+moveright"

доста недобросъвестни сървъри използват последните 4 за биндване на реклами (получава се доста гаден спам) затова ние правим бинд на тези копчета по дефоулт
а другите са хакерските :)
Изображение
Аватар
Valkyria
Администратор
Администратор

Име в игра: Valkyria

Мнениеот SNAIP » 27 Юни 2013, 01:08

Valkyria написа:

при влизане сървъра прави бинд на тези копчета
Код за потвърждение: Избери целия код
"bind "F9" "say_team @ Admin check this player use F9; quit"
"bind "F10" "say_team @ Admin check this player use F10; quit"
"bind "F11" "say_team @ Admin check this player use F11; quit"
"bind "F12" "say_team @ Admin check this player use F12; quit"
:"bind "INS" "say_team @ Admin check this player use INS; quit"
"bind "DEL" "say_team @ Admin check this player use DEL; quit"
"bind "PAUSE" "say_team @ Admin check this player use PAUSE; quit"
"bind "HOME" "say_team @ Admin check this player use HOME; quit"
"bind "END" "say_team @ Admin check this player use END; quit"
"bind "PGDN" "say_team @ Admin check this player use PGDN; quit"
"bind "PGUP" "say_team @ Admin check this player use PGUP; quit"
"bind "w" "+forward"
"bind "a" "+moveleft"
"bind "s" "+back"
"bind "d" "+moveright"

доста недобросъвестни сървъри използват последните 4 за биндване на реклами (получава се доста гаден спам) затова ние правим бинд на тези копчета по дефоулт
а другите са хакерските :)

Съжалявам, че сте направили това въведение, но и осъзнавам, че нямам никакво право да ви се сърдя.
Между другото, доста се блъсках и накрая сам открих начин за решение на проблема.
Както споменах в челния ми пост по темата, аз не ползвам default настройки. След повече от 8 години практика в играта, няма начин тепърва да свиквам с други. Лично аз щях да потърся друг хубав GunGame сървър, ако не бях си решил проблема, който по - скоро пречи, отколкото да ви помага;
Само ще изразя мнението си на обикновен потребител, с което вие по никакъв начин не сте длъжни да се съобразявате.
А то е следното:
- С това въведение отблъсквате много хора, които са в моето положение, а почитателите на тази игра драстично
намаляват всяка година и месец;
- Играта е тотално остаряла и лесно пробиваема за хакерите. Въпреки усилията за измислянето на всевъзможни
защити, тоест, аз лично не виждам смисъла в подобна реакция;
- В GunGame сървъра имате постоянно присъствие на админи. Поне няколко, което е много добре.
С уважение и успех :)
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот Fox82 » 27 Юни 2013, 14:07

SNAIP да ти кажа чесно почти в всеки сървар са забранени тия бутони,защото много програми за хак са точно програмирани тия бутони да се пуска и спира хака.Ти къде играеш без да има забрана на F9,F10,F11,F12,Del,End т.н ми е много страно чесно,и чесно казано закакво ги използваш по точно и какво е удобството точно тях да натискаш?На мен лично ме малко странно там да имам фунций за игра???F1,F2,F3,F4 i F5 ок те са близо до лявата рака да ги натиснеш,освен да си с много дълги пръсти или левечар и да играеш лява рака мишка ,дясна ръка клавиатура?
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот SNAIP » 27 Юни 2013, 20:22

Fox82, даваш мнение по темата, без да си си направил труда да прочетеш написаното от мен. Дори съм качил снимки
на настройките ми. С нищо не ангажирам екипа на CSMegaGaming.
Относно втората част от коментара ти, ще отговоря така - да, достатъчно съм видял :D
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Мнениеот MORTAL » 28 Юни 2013, 07:10

Кои точно копчета ползваш за игра, че сървъра ти ги размества? Руми ти е писала точно кои бутони размества сървъра. И аз ползвам
F = +use
E = buyequip
T = impulse 100
Тях не ми ги размества.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот SNAIP » 28 Юни 2013, 13:57

Вече стана ясно, че екипът ви така е конфигурирал настройките на сървъра, прилагайки тези на default.
Така е преценил собственикът или там, който се занимава с поддръжката на веригата.
Макар, че съм ги публикувал с линкове, изписвам ви ги нагледно по - долу.

Така е при вас:
"w" "+forward"
"a" "+moveleft"
"s" "+back"
"d" "+moveright"

Аз ползвам тези:
"MOUSE1" "+forward"
"x" "+moveleft"
"SPACE" "+back"
"c" "+moveright"
"d" "Weapon special function"
"s" "Last weapon used"
"MOUSE2" "Fire"
"a" "Walk"
"v" "jump"
Не ползвам забранените "F" бутони!

Съответно, след като вляза, сървъра автоматично ми "биндва" вашите настройки променяйки моите.
Това имах предвид за "слоухакингът" още, когато отворих темата. Тоест, да ми се "биндват" настройки
на играта, които аз не желая да имам. Това не е съвсем коректно и по друга причина. Потребителите с различни от
основните за default настройки са ощетени в случая. Едно, че не могат да играят и второ, излизайки от вашите сървъри, хората губят време и нерви да оправят наложените им промени.
Отново пояснявам, че аз за себе си намерих решение на проблема. Играя си с горе посочените мои настройки.
Просто споделих мнение, с което не ангажирам никого да се съобрази.
Ръководството на всяка ЦС верига само избира политиката, която да води и прилага за успешното й развитие :)
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Мнениеот MORTAL » 28 Юни 2013, 14:33

SNAIP написа:
Аз ползвам тези:
"MOUSE1" "+forward"
"x" "+moveleft"
"SPACE" "+back"
"c" "+moveright"
"d" "Weapon special function"
"s" "Last weapon used"
"MOUSE2" "Fire"
"a" "Walk"
"v" "jump"
Не ползвам забранените "F" бутони!

С тези бутони взимаш почти всяка игра в ГънГейм !?!? Това да го видя, няма да го повярвам.
Бутоните WASD се биндват за да няма спам, защото много сървъри закачат за тях реклами, както писа Руми в по-долния пост (или по-горния, зависи как сте си настроили форума). Доколкото виждам, ползваш ASD, за това си направи файла с настройките да е read only и няма да имаш проблем.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот SNAIP » 28 Юни 2013, 20:21

Офтопик:
Ще накарам някой да ме снима докато играя и ще ти пратя видеото :) Знам, че изглежда
неудобно, но така съм свикнал просто :D
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Мнениеот Valkyria » 01 Юли 2013, 14:03

Решението на проблема ти е следното правиш си отделен файл именуваш си го snaip.cfg и си добавяш специфичните команди в него, когато видиш че ти са променени настройките си го добавяш в в конзолата, или си правиш никакъв бинд за него bind "F4" "exec snaip.cfg" поне аз така правя :)
Изображение
Аватар
Valkyria
Администратор
Администратор

Име в игра: Valkyria

ПредишнаСледваща

Назад към Проблеми/Въпроси