Общо взето темата няма да ти бъде полезна.При всеки един играч удобството от периферията си е строго индивидуално.Какво значи това?Някой му е супер и си прави кефа и ги трепа с мишка за 10лв и Non-steam,а друг с цяла серия от перифериините продукти на Razer струващи огромни пари.Става въпрос ти самия да си прецениш,какво ти е нужно.В темата единственото полезно,което можеш да получиш е някакви насоки.
Аз лично бих ти препоръчал да дадеш едни 25-30лв. за качествен пад (подложка) - моят е на SteelSeries изчистен 25лв го взех преди година.Преди съм играл върху бюрото,върху някакви "шано" падове за по 10лв. и разликата е огромна в прецизността на плъзгане.Това е нещо,което наистина дава удобство.За мишка бих ти казал,като за пробва,ако не разбираш тия "глупости" с dpi и не си използвал и не знаеш,каквото ти трябва да си вземеш една "гейм" мишка на a4tech за 30-40лв. и да си я понастроиш.След като прецениш,какво ти е нужно по натам,ако сметнеш че ти трябва по-добра мишка (прецизност) и имаш възможност вкарай 100-тина лева в плъх.
За Steam платформата и легалния CS ще кажа само,че бих ти препоръчал да го закупиш,ако имаш необходимата машина.Steam товари излишно самата машина,ако ти е стара и изнемогва на моменти няма смисъл,но ако имаш съвременен компютър,вземи си.
Стеам или Нонстеам? Геймърска мишка или Обикновена?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
-
Mr.Black - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Mr.Black
Стеам или Нонстеам? Геймърска мишка или Обикновена?
Ok оправи си заглавието и прочети правилата, че вече ти се дразня
Последна промяна MORTAL на 08 Окт 2013, 07:40, променена общо 1 път
Причина: Оправено е заглавието
Причина: Оправено е заглавието
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Re: Стеам или Нонстеам? Геймърска мишка или Обикновена?
Че за какво са ви тия отживели маус падове и то за по 30лв. след като дори мишките от 15лв. работят идеално дори върху стъкло
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
В крайна сметка всеки може да играе и с мишка от 5лв. на плот и на Non-Steam.
Както написах горе...играл съм на плота на бюрото,играл съм на различни падове и моето мнение е,че един качествен пад подобрява прецизността на мишката и на движенията.Лично при мен беше така.Сега,че на теб ти е удобно на стъкло с мишка от 15лв. - супер : ).
Както написах горе...играл съм на плота на бюрото,играл съм на различни падове и моето мнение е,че един качествен пад подобрява прецизността на мишката и на движенията.Лично при мен беше така.Сега,че на теб ти е удобно на стъкло с мишка от 15лв. - супер : ).
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Без качествена повърхност оптиката на мишката не работи правилно а от там и стрелбата и движенията ви няма да са това което бихте искали.И най скъпата и най евтината мишка няма да са напълно ефективни ако нямате качествена подложка.
Имам леко пристрастие към SteelSeries и съм си купил такава,не защото е SteelSeries а защото просто няма друга толкова голяма подложка на пазара (450mm x 400mm).Но има една подложка,която е в пъти по-качествена и в пъти по-евтина и това е (A4Tech X7-300MP): http://www.gaminggear.bg/a4tech-x7-300mp
Това е най-добрата подложка на която съм играл някога преди да си купя (SteelSeries QcK+).
А що се отнася до STEAM, просто си купете от Pulsar оригинално копие на играта (Counter-Strike 1 Antology),преди да се инсталира играта от диска,се инсталира STEAM.След това вкарвате серийния номер и инсталирате играта.Правите си STEAM акаунт (никога не забравяйте паролата) и вече сте в голямото семейство.
Имам леко пристрастие към SteelSeries и съм си купил такава,не защото е SteelSeries а защото просто няма друга толкова голяма подложка на пазара (450mm x 400mm).Но има една подложка,която е в пъти по-качествена и в пъти по-евтина и това е (A4Tech X7-300MP): http://www.gaminggear.bg/a4tech-x7-300mp
Това е най-добрата подложка на която съм играл някога преди да си купя (SteelSeries QcK+).
А що се отнася до STEAM, просто си купете от Pulsar оригинално копие на играта (Counter-Strike 1 Antology),преди да се инсталира играта от диска,се инсталира STEAM.След това вкарвате серийния номер и инсталирате играта.Правите си STEAM акаунт (никога не забравяйте паролата) и вече сте в голямото семейство.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Не съм казвал, че играя на стъкло, а че може да се играе и то добре.
Ахаа това ми е липсвало значи. Ще взема и аз да се мина като вас и да си купя пад, и от утре ще съм по-добър като ме видите да бягате
Както каза морти "Когато си в колата никой не вижда с какви дрехи си, вижда се само до колко си способен да шофираш.
Няма никакво значение каква е колата, ако си негоден шофьор"
Както и преди съм казвал това дали играеш със стрелките на клавиатурата, дали играеш с лява или дясна ръка, дали играеш с малък или голям мерник, дали ползваш настройките на професионален играч, дали играеш с мишка от 5 или от 500лв. няма почти никакво значение за играта ви. Играйте както на вас ви е удобно и ви харесва
- Код за потвърждение: Избери целия код
А4Tech
Геймърски пад, повишаващ скоростта и точността на мишката
Ахаа това ми е липсвало значи. Ще взема и аз да се мина като вас и да си купя пад, и от утре ще съм по-добър като ме видите да бягате
Както каза морти "Когато си в колата никой не вижда с какви дрехи си, вижда се само до колко си способен да шофираш.
Няма никакво значение каква е колата, ако си негоден шофьор"
Както и преди съм казвал това дали играеш със стрелките на клавиатурата, дали играеш с лява или дясна ръка, дали играеш с малък или голям мерник, дали ползваш настройките на професионален играч, дали играеш с мишка от 5 или от 500лв. няма почти никакво значение за играта ви. Играйте както на вас ви е удобно и ви харесва
-
[Anti]Killer - Потребител
- Име в игра: [Anti]Killer
Той Морти хубаво се изразява и на място,но съм сигурен,че си има и STEAM и подложка,просто защото еволюцията на CS playera води до тези важни неща,така както една хубава си иска студената .
-
Roger - Потребител
А бе с две думи, ако ще играеш масак не си купувай подобни глупости. Само пристрастените дават купища пари за тези "глезотиики". Разбирам да играеш всяка вечер 5on5 и да искаш с това да се занимаеш - купи си ги. Това няма да ти изкара хляба. Ако трепериш на играта, като останеш 1vs6 например значи си пристрастен. Играй за кеф - да не ти пука това е моетео мнение
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
zxcv ;> написа:А бе с две думи, ако ще играеш масак не си купувай подобни глупости. Само пристрастените дават купища пари за тези "глезотиики". Разбирам да играеш всяка вечер 5on5 и да искаш с това да се занимаеш - купи си ги. Това няма да ти изкара хляба. Ако трепериш на играта, като останеш 1vs6 например значи си пристрастен. Играй за кеф - да не ти пука това е моетео мнение
Аз съм си пристрастен и именно когато остана сам срещу няколко противника започвам да "треперя" от кеф и адреналина ме изпълва.А пък и ако успея да взема играта....Дали масак или нещо по-сериозно,важното е да получаваш от играта удоволствие и удовлетворение от добре изиграните ходове.А именно в едни такъв момент никак не бих искал мишката да ми изиграе някакъв номер.Винаги разчитам на сигурните методи и "оръжия"
-
Roger - Потребител
Roger написа:zxcv ;> написа:А бе с две думи, ако ще играеш масак не си купувай подобни глупости. Само пристрастените дават купища пари за тези "глезотиики". Разбирам да играеш всяка вечер 5on5 и да искаш с това да се занимаеш - купи си ги. Това няма да ти изкара хляба. Ако трепериш на играта, като останеш 1vs6 например значи си пристрастен. Играй за кеф - да не ти пука това е моетео мнение
Аз съм си пристрастен и именно когато остана сам срещу няколко противника започвам да "треперя" от кеф и адреналина ме изпълва.А пък и ако успея да взема играта....Дали масак или нещо по-сериозно,важното е да получаваш от играта удоволствие и удовлетворение от добре изиграните ходове.А именно в едни такъв момент никак не бих искал мишката да ми изиграе някакъв номер.Винаги разчитам на сигурните методи и "оръжия"
Всеки човек различно и по различен начин изпитва чувството "релаксация" в тази игра. Ти си пристрастен, мен не ми пука дали ще ме убие най-големия бот, или ти ще ме тийм флашнеш и аз ще умра. Забавлявам се и това е. Просто понякога ми се губи желанието от игра, ако има хакер или някой ругае - именно за това имам права. Както и, ако "някой" от моя отбор ме флашва през два рунда. Нищо - правилата са за всички, който трябва ще ги научи. Надявам се на автора да сме му дали точни мнения и такива, каквито биха му помогнали за своя избор.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2