MORTAL написа:KoKaL написа:100 теми станаха по прословутия казус ярд, и Вие- редовните админи в D2Only не вдянахте, че играча ||7|| има право да играе където си иска, докато не се добави изрично правило за игра ярд или ярд/ст. Правило, написано от Admin в раздел "Правила на сървара".
Аз не видях и изрично да е казал, че може да се играе навсякъде!
Не се спряхте да го слайвате, киквате, че и банвате 7, което е своеволие за момента!
Бана му е заради ника, както и оплакването ама кой чете... Като влязох се играеш на цялата карта и вярвам на миро, че не е бил слайнат. Също така смятам оплакването за излишно, защото след 2-3 мин от бана той отново влезе, затова няма демо! - "Разяснение В 18:30 получих бан за 10 (десет) часа заради ник Сглупелка. Пак ме убиваше като бях на Б аз пък се писах Гъзелка той пък ме банна.
Хубаво ако се е засегнал МНОГО ПЪК правилника предвижда 1 час бан. А той ми наложи 10! Моля да ми бъде намалена присъдата с 9 часа както е по правилник!"
А за бана за ника си в грешка мирелке, играча не заслужава бан. Ако си се засегнал от ника, си е лично твой проблема.
Тук вече ще цитирам мнението си. Или да променим и това правило заради 7?!:
"@ KoKaL
Чл. 7. Обидни и неприлични никове са ЗАБРАНЕНИ!
Проблем с правилата е!
@ KoKaL
ника е сменен от мен поне 10 пъти"
Що се отнася за обидата "govedo""оvco"" и др., то един gag би бил правилният подход. Ако не ти издържат нервите и го слайваш че и банваш за обиди,то значи не си за тука.
Много е хубаво да говориш без да си запознат със ситуацията GG(good game)!! Ако Миро не е за тук аз не знам, кой е?! Или може би само аз мисля така.
Кокал го каза много добре, за кое какъв би бил правилния подход.
Еха невероятно мнение!