Fox23 написа:Демоне бях се зарекъл никога да не влизъм тука ,но тая твоя слепота гранечи с много неща . Пет дена ти пиша за тоя IP играч ,който поне съм видял вече над 20 пъти да ходи нарочно RedBul да го убива с HE и после да го заколи и ти НИЩО ! Даже си там и мълчиш .Не казвам ,че RedBul е слаб и не може да вземе игра без тоя изстърсак ,но това вече писва .
Даже му пиши :
"Ти колко игри взе днес Ред "
"ми май 5 "
"О сега ще ги направиш поне 10 " и хоп и се почва !!! Поне 3 пъти заклан !
Викам му на Ред спри го тоя .... А не ве той даже иска ,да ме прецака ...
Ред как да те прецака ,като идва до базата на нож и на червено за да те коли ли ????
Спрете с тоя цирк ,ако искате да се забавлява ме ,ако не и аз почвам да ходя с гръб в базата да ме колят !
Не виждам смисъл от тази постъпка на ip, да, снощи го заклаха 5 поредни игри, но не Ред а различни играчи, ако го прави по принцип ще го банна, но ако просто е слаб не мога да направя нищо.
Също ip е взимал игра на Ред и то не една.
Единственото което мога да направя е да помоля за демо от Ред при всяко завършване на играта в която е заколил ip, ако се окажеш прав ще го банна.
Проблема в гг, че има няколко играча които редовно тичат само с нож, не им е целта да спечелят а да прецакат играта, но работим по тоя въпрос и скоро ще им стане доста неприятно.
п.п. Ред, моля те като завършиш игра с заколване на ip да качваш демото тук. Няма да заключвам темата, ще ги гледаме всички и ако се докаже прав Fox23, ще го банна перм, не е това идеята на играта и ако е вярно не го подкрепям и няма да го толерирам.
Знам, че Ред няма нужда т такава помощ, доказал го е с годините и това може да се види
тук и в архивираните статистики.