Не съм обърнал внимание ,дали това което пишат spectators ,се вижда от играещите. Но ако се вижда , ви предлагам да направите така , да се вижда само от админите,така ако някой играч е излезнал да провери играчите , ще може да пише на админа без да се притеснява ,че нарушителя ще може да види ,че е разкрит .. Съобщения в чата трябва да се виждат само и единствено от играчите играещи в момента. Т.е този ,който играе ще има право да споделя в чата. Тези ,които са spectators ще могат да споделят само и единствено с администратор. Пиша това ,защото мисля ,че ако има правило ,което забранява spectators ,то може би трябва да се промени и да се подчертае ,че spectators може да бъде само 1 играч. Защото този играч може да помогне на администратор в даден момент. Често пъти ми се е случвало , да седя spectators и да сигнализирам на администратори ,че има хакери ,а те на свой ред не предприемат никакви действия и продължават да си играят .. Това за мен е неприемливо! Вярно е ,че има хора,които си нямат и ни най-малка представа от хакове , но един администратор трябва да взима всяко едно оплакване на сериозно ,защото може да има частица истина в него.. Благодаря .. ! .. Това е от мен за сега ..