Здравейте, имам проблем..току що си сложих играта и т.н. но ме пуска с лява ръка и не мога да я преместя с дясна. пробвах с меню H после HELP и след това USE RIGHT HAND ...пробвах и с команда cl_righthand 2 .
Благодаря за бързата реакция, но с горчивина на сърцето и нескрито негодувание държа да отбележа, че няма никакъв резултат. Все пак ми остава надежда....и се надявам да ми помогнете в този иначе толкова абсурден, нелогичен и нелеп проблем!
Оправи си видеото на OpenGl, затова ти е в лява ръка оръжието. На софтуер не важи тази команда която пишеш в конзолата. Другия вариант,ако наистина искаш да играеш на софтуер с оръжие в дясна ръка,има пакети скинове които ти слагат оръжията отдясно. Надявам се да съм ти помогнала!!!
Наистина адски много ми помогна...но някак си без да навявам в теб негативни чувства спрямо мен, и без да изглежда нахално си мисля дали имаш желание и време да подхвърлиш малко повече информация и може би някой линк към така нареченните "пакетни скинове". Да си жив и здрав )