Преди малко постигнах 10 поредни победи в GunGame /дори и да са 9, пак е повече от 8, което бе рекорда към момента/
Въпросът ми е, защо не ми показва името и победите на финала, а изписва ника на играч, който не съм виждал
от както играя тук?
Проблем с рекорда
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
27 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
-
SNAIP - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: SNAIP
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
-
SNAIP - Администратор
Re: Проблем с рекорда
И аз бях направил 9 победи и се чудих , защо не пише моя ник но вече щом е оправено ще го пише скоро , като имам повече време :P
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
-
Valkyria - Администратор
Сега играх "Gungame" и направих 9 поредни победи и гледам, че отново не ми изписва името, а го прави на онзи "Touch me if you can", който има рекорд от 8 победи.
-
SNAIP - Администратор
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Е, колко пъти трябва да подобрявам рекорда на сървър Gungame, за да ми изпише ника ?
Поставям този въпрос вече трети или четвърти път.
Преди малко видях, че рекорда е 5 победи на играч LEKA NOSHT DECICA и реших да го подобря.
Направих 7 поредни победи и след като видях,че отново не ми изписва ника се демотивирах и напуснах непобеден!
Нямах стимул да играя повече. Имам демота на всичките ми игри, можете да ги сравните с времето и мап цикъла.
Оправете го най - накрая този проблем. Не е лесно да се подобряват рекорди във вашия GunGame и е много
дразнещо
Поставям този въпрос вече трети или четвърти път.
Преди малко видях, че рекорда е 5 победи на играч LEKA NOSHT DECICA и реших да го подобря.
Направих 7 поредни победи и след като видях,че отново не ми изписва ника се демотивирах и напуснах непобеден!
Нямах стимул да играя повече. Имам демота на всичките ми игри, можете да ги сравните с времето и мап цикъла.
Оправете го най - накрая този проблем. Не е лесно да се подобряват рекорди във вашия GunGame и е много
дразнещо
-
SNAIP - Администратор
Настройката е така, не би трябвало да има проблем, но има..
http://avalanche.gungame.org/cvars_en.php
gg_stats_ip -1
http://avalanche.gungame.org/cvars_en.php
-
Valkyria - Администратор
Повдигам отново този въпрос с рекордите в сървър Gungame.
Преди няколко дни изравних настоящият рекорд, но ми изписва личен рекорд 8 поредни победи, а трябва 9.
Днес от около 13,30 до към 15,15 часа играх и подобрих рекорда, като направих 10 поредни победи.
След 10-тата карта не ме свърза със сървъра, а мислех да продължа докато имам сили.
В крайна сметка рекорда отново не ми бе отчетен на мое име
Представям демота на 10-те ми поредни победи поради 5 причини:
1. Моля да бъдат прегледани и сравнени с логовете на сървъра;
2. Моля да ми бъде зачетен рекорда на моя ник, на база представените доказателства от мен;
3. Моля да се оправи проблема, защото никак не е лесно да се постигне;
4. В случай, че рекорда не може да бъде зачетен на моя никнейм, моля да се отстрани проблема и да се нулира настоящият на потребител DementeD # Vanchetooo [] [] [] или нещо от този род се пише;
5. Специално на вниманието на потребителя с ник Burn, който желае да пусне оплакване срещу мен за игра с WH Който го познава, да му даде линк към темата.
Демота 10 броя: http://dox.bg/files/dw?a=1cb7afa3d0
ПС Никакъв вот не е имало. Сървъра не е забивал, само след 10-тата карта не ме свърза и аз се отказах. На демотата всичко се вижда, а и логовете ще го покажат мап цикъл и всичко.
Преди няколко дни изравних настоящият рекорд, но ми изписва личен рекорд 8 поредни победи, а трябва 9.
Днес от около 13,30 до към 15,15 часа играх и подобрих рекорда, като направих 10 поредни победи.
След 10-тата карта не ме свърза със сървъра, а мислех да продължа докато имам сили.
В крайна сметка рекорда отново не ми бе отчетен на мое име
Представям демота на 10-те ми поредни победи поради 5 причини:
1. Моля да бъдат прегледани и сравнени с логовете на сървъра;
2. Моля да ми бъде зачетен рекорда на моя ник, на база представените доказателства от мен;
3. Моля да се оправи проблема, защото никак не е лесно да се постигне;
4. В случай, че рекорда не може да бъде зачетен на моя никнейм, моля да се отстрани проблема и да се нулира настоящият на потребител DementeD # Vanchetooo [] [] [] или нещо от този род се пише;
5. Специално на вниманието на потребителя с ник Burn, който желае да пусне оплакване срещу мен за игра с WH Който го познава, да му даде линк към темата.
Демота 10 броя: http://dox.bg/files/dw?a=1cb7afa3d0
ПС Никакъв вот не е имало. Сървъра не е забивал, само след 10-тата карта не ме свърза и аз се отказах. На демотата всичко се вижда, а и логовете ще го покажат мап цикъл и всичко.
Последна промяна SNAIP на 19 Мар 2014, 21:52, променена общо 1 път
-
SNAIP - Администратор
27 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3