Здравейте,
Днес се прибрах от работа,влизам в сайта и какво да видя: Здравей, Roger1 | Мнения: 51 | Предупреждения: 1 | Нови съобщения: 1 ново съобщение | IP Адрес: 78.90.213.77 | Изход:
Получил съм официално предупреждение.
Предполагам,че става въпрос за следната тема: viewtopic.php?f=103&t=4239
След което следва предупреждение: http://dox.bg/files/dw?a=e9db24d15c
Тази забележка бе пренебрегната неволно от мен (бях разсеян от добрия дух на алкохола) и поставих отговор: http://dox.bg/files/dw?a=e2fce2caee (това,което не се чете с малките букви е: "ти си употребил..."(следват емотикони, които проследяват мисълта на моето изречение).
След което следва корекция от (Report) и поставяне(заслужено),на предупреждение.
Съжалявам...изобщо не взех под внимание сериозността на предупреждението,което беше напълно основателно.Искам най учтиво да се извиня.Осъзнавам,че без да има контрол и санкции,няма да има ред и дисциплина където и да било.
Никак не ми е приятно да се чувствам наказан и "дамгосан".Харесвам веригата и хората,които спомагат за нейното популяризиране сред Counter-Strike 1.6 обществото.Тук има хора като мен,които наистина обичат играта и са избрали,въпреки високия пинг, да прекарат част от живота си тук.
Осъзнавам вината си и моля единицата да бъде променена на нула.И за да не бъде така драматичен и скучен този мой пост,ще се осмеля да направя следното предложение:
Моля всеки от Вас,който е съпричастен с моя проблем,да посочи една от точките по долу.
1.) Заслужаваш си го.
2.) Аз съм за премахване на предупреждението,защото:( обосновете се)
3.) Докладвай 5-ма с хак(доказано) през месец септември и 1=0.
4.) Поставилият предупреждението ти прощава и 1=0.
5.) Поставилият предупреждението се ядосва и 1=2.
6.) Последна дума има Джо Пеши : viewtopic.php?f=38&t=4225
(Би било интересно ако отговорът е с клип от Youtube,нещо с Цезар или )
Моля да се вземе под внимание досегашното ми поведение във веригата.Не се притеснявайте да ме критикувате,аз съм просто един като вас.Казвам това,защото в крайна сметка всички сме тук заради Counter-Strike.
Отнемам си правото да коментирам всеки ваш пост по тази тема до нейното заключване,включително и след това.
При следващо такова провинение и предупреждение да нямам право на такъв пост.
С уважение, Ludko
Проблем,Извинение,Молба,Предложение.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем,Извинение,Молба,Предложение.
Последна промяна Roger на 24 Авг 2013, 22:20, променена общо 1 път
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Re: Проблем,Извинение,Молба,Предложение.
Аз съм за 6) , но може и Опра да има последната дума
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
И аз получих предупреждение за онзи си пост и си е заслужен, понеже спамя с излишни глупости.. но аз попринцип често си го правя и не ми пука особенно много.. просто съм си такъв. Та.. това което искъм да кажа, споко изчакай 4 седмици, ще ти мине предпреждението и всичко ще си е по старо му. Това е просто игра, и всичко е шега! ;д Когато нарушаваме правилата е нормално да бъдем наказвани, аз се радвам за това и ако зависи от мен, ще продъжъ да налагам този подход!!
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Взел си си поука, това е достойно за уважение. Затова ще ти махна предупреждението, като се надявам, че това няма да се повтаря.
Темата я заключвам за да не се разводни.
Темата я заключвам за да не се разводни.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Официално ще махна предупреждението и на kev1n понеже така ще има дискриминиция. Не става на единият да бъде премахнато, а на другият не. Моля за в бъдеще бъдете по сдържани, и ако има нещо което желаете да обсъдите го направете чрез системата за ЛС. И на двамата предупрежденията са премахнати успешно и коректно. Относно изброените точки, там няма да коментирам. Личната преценка на Admin да ти го премахне, а и няколкото пъти когато сме се засичали в сървъра. Не си ми направил лошо впечатление. От друга страна автоматично премахвам поставеното предупреждение и на kev1n, защото ако не го направя ще изглежда много грозно...за едни може, а за други не. Затова щом Admin е преценил, че трябва да премахне поставеното от мен предупреждение (все пак той е човека с пълни права тук, аз съм само "служител") мислех, че ще премахне и другото, но той явно не е съобразил какви може да са последиците. Нямам нищо лично срещу никой във веригата, който и да се провини и да го забележа ще бъде наказван.
YouTUBE
YouTUBE
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
Report написа:Официално ще махна предупреждението и на kev1n понеже така ще има дискриминиция. Не става на единият да бъде премахнато, а на другият не. Моля за в бъдеще бъдете по сдържани, и ако има нещо което желаете да обсъдите го направете чрез системата за ЛС. И на двамата предупрежденията са премахнати успешно и коректно. Относно изброените точки, там няма да коментирам. Личната преценка на Admin да ти го премахне, а и няколкото пъти когато сме се засичали в сървъра. Не си ми направил лошо впечатление. От друга страна автоматично премахвам поставеното предупреждение и на kev1n, защото ако не го направя ще изглежда много грозно...за едни може, а за други не. Затова щом Admin е преценил, че трябва да премахне поставеното от мен предупреждение (все пак той е човека с пълни права тук, аз съм само "служител") мислех, че ще премахне и другото, но той явно не е съобразил какви може да са последиците. Нямам нищо лично срещу никой във веригата, който и да се провини и да го забележа ще бъде наказван.
YouTUBE
+1
Последна промяна Report на 25 Авг 2013, 21:48, променена общо 1 път
Причина: коригиране на поста :)
Причина: коригиране на поста :)
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
6 мнения
• Страница 1 от 1