Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Лек проблем.

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Лек проблем.

Мнениеот blue » 06 Сеп 2013, 01:01

Здравейте драги съфорумници,
Не знаех точно къде да сложа тази тема, за това я поствам с тук, моля за извинение ако има проблем и съм създал неудобство на удостоверения с права модератор ако трябва да се мести.
Та направо на проблема. Преди време се сетих, че съм имал регистрация и преди във форума но за жалост не помня нищо от нея, а се надявам с тази да си остана. Преглеждах обстойно форума и забелязах, че тези неща се гледат и като човек който скоро смята да пуска кандидатура разбрах, че това играе срещу мен. Та исках да предупредя оторизираните хора и да кажа, че по никакъв начин не желая и не съм желал да създавам нарочно различни профили с най - различни цели, просто не мога да се сетя за самия профил. Ами това е от мен ако правилата изискват да бъда баннат или нещо подобно то нека така да е. Извинявам се отново ако темата ми не е в правилния раздел, пак моля за извинение.
Поздрави с пожелания за приятна вечер на всички,
Диян :)
Аватар
blue
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: blue

Re: Лек проблем.

Мнениеот Imp Skype » 06 Сеп 2013, 01:06

Явно тогава си бил с друго ИП , защото друг профил не намирам , но това не е проглем стой с този профил и Няма Никой да те Банне за това нещо :)И за кандидатурата просто ти си направил регистрация 11 Август и ще можеш да пуснеш кандидатура чак на 11 Октомври ! Това е :)
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот blue » 06 Сеп 2013, 01:09

Здравей,
Да наясно съм с процеса на пускане на кандидатури просто исках да разбера дали ще ми се създават проблеми и прочие за това, много ти благодаря за бързия отговор, приятна вечер ти желая. :)
Може да заключвате темата за да няма излишен спам разбрах всичко което ми беше нужно.
Поздрави.
Аватар
blue
Потребител
Потребител

Име в игра: blue

Мнениеот Report » 06 Сеп 2013, 08:47

ако имаш спомен за някаква информация от старият акаунт, най добре ще е ако знаеш мейла използван при регистрацията. Така ще можем да го възстановим.

Sent from my iPad via Tapatalk
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Назад към Проблеми/Въпроси