Здравейте драги съфорумници,
Не знаех точно къде да сложа тази тема, за това я поствам с тук, моля за извинение ако има проблем и съм създал неудобство на удостоверения с права модератор ако трябва да се мести.
Та направо на проблема. Преди време се сетих, че съм имал регистрация и преди във форума но за жалост не помня нищо от нея, а се надявам с тази да си остана. Преглеждах обстойно форума и забелязах, че тези неща се гледат и като човек който скоро смята да пуска кандидатура разбрах, че това играе срещу мен. Та исках да предупредя оторизираните хора и да кажа, че по никакъв начин не желая и не съм желал да създавам нарочно различни профили с най - различни цели, просто не мога да се сетя за самия профил. Ами това е от мен ако правилата изискват да бъда баннат или нещо подобно то нека така да е. Извинявам се отново ако темата ми не е в правилния раздел, пак моля за извинение.
Поздрави с пожелания за приятна вечер на всички,
Диян
Лек проблем.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
-
blue - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: blue
Re: Лек проблем.
Явно тогава си бил с друго ИП , защото друг профил не намирам , но това не е проглем стой с този профил и Няма Никой да те Банне за това нещо И за кандидатурата просто ти си направил регистрация 11 Август и ще можеш да пуснеш кандидатура чак на 11 Октомври ! Това е
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Здравей,
Да наясно съм с процеса на пускане на кандидатури просто исках да разбера дали ще ми се създават проблеми и прочие за това, много ти благодаря за бързия отговор, приятна вечер ти желая.
Може да заключвате темата за да няма излишен спам разбрах всичко което ми беше нужно.
Поздрави.
Да наясно съм с процеса на пускане на кандидатури просто исках да разбера дали ще ми се създават проблеми и прочие за това, много ти благодаря за бързия отговор, приятна вечер ти желая.
Може да заключвате темата за да няма излишен спам разбрах всичко което ми беше нужно.
Поздрави.
-
blue - Потребител
- Име в игра: blue
ако имаш спомен за някаква информация от старият акаунт, най добре ще е ако знаеш мейла използван при регистрацията. Така ще можем да го възстановим.
Sent from my iPad via Tapatalk
Sent from my iPad via Tapatalk
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
4 мнения
• Страница 1 от 1