Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Странно?

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Странно?

Мнениеот Fox82 » 21 Ное 2013, 01:54

Всеки път когато се опитвам да ви разбера що за хора се събрали тука като група от админи ,просто не намирам точния отговор :x Чета редовно почти всяка тема от форума , не пиша под темите моето мнение защото е забранено (това правило N10 го има само тука 100% гаранция,другаде такава цензура няма даже и в Северно корейските сайтове :D (giggle) ),а колко много бих писал ,но щом сайта споделя Сталиниското правило (за 90% от екипа ви линк кой е Сталин http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%D0% ... 0%B8%D0%BD ,защото като знам какво ви учат днес учителите ,чак ме срам понякога да си пускам децата на училище ,но за това не сте виновни вие .Та от тоя линк ще видите и прочете кой е бил Сталин и колко сходни сте с неговото мислене ,а не само вие ,а почти поколението от 1989-2009 което тук сте болшинство . Пак казвам за това нямате вина вие).
В тоя ред на мисли искам да попитам , на какво основание когато човек пуска кандидатура за дадено от вас право да се кандидатира за даден пост тук ,бива игнориран от толкова бързо и само от едно мнение? Ето за кое питам
viewtopic.php?f=57&t=4763
Тук ако някой знае кой кой е то па на ,чесно ви говоря!!!
Ок бил съм админ тук Report ,имаше между мен и малка част от екипа не разбирателство с мен по отношение как се прави снимки и бан на съмнителни играчи . Но вината е моя защото бях свикнал от друг сървар да се работи по друг начин който явно на вас не ви допада, презнавам сгреших . Но от тогава драги ми Report (драги и другарю ще ви наричам вече целият ви екип докато не премахнете Сталиниското правило N10)минаха цели 5 месеца, през това време аз не напуснах веригата Ви, не направих глупост (пускане на хак,флоод,еррор на сървари,което за мен е найлесно но под моето ниво защо не съм лапе) а напротив помощ , помощ и само помощ за целия ви екип за отстраняване на хакери .Та драги ми Report всеки може да сгреши, освен ако не си божествен , но и боговете грешат(нали) ,важно е дали можеш да простиш .Ето аз лично на Simsa съм простил въпреки че той и неговия авер Ивелинчо от Нови Пазар ,няма да ми простят никога че не можаха да станат админи в друг сървар,за да си разиграват коня .Да и пак ще му кажа на simsa ,заради МЕН няма да станете там админи поради една проста причина ,че селски номера с хака там няма да вървят!!!И от какво съдя че там (за тука не знам ) simsa че играеш с хак ли ,ми много просто като те следих тук какво си "про" (giggle) .Каква е тази разлика, в един сървар си на ниво "Много добър играч" ,а в другия ставаш "ПРО" (giggle) (giggle) ,че и при положение че там играеха едни от най-добри играчи ,или пак лъжа а? Само факта че съм питам един от добрите играчи и админи в България може би (не е Pure Evil!)да ли играеш с хак (,но за жалост той не беше вече админ там ),само ми каза ,че си 10001% хакер но няма как да те банне ,това ми стига.Да не говорим колко си ревал по форума на сайта на тоя сървар.
Това е последно което пиша за теб някога , не желая дори да вадя още факти с какво помагаш тука ,само Главния модератор да влезе в банлистата и веднага може да си направи сметка кой админи работят за сървара и кой влизат тука да си почешат егото.Вижте колко банна е направил simsa или той е началник и само гледа демота и решава кой е хак или не :D Та това може да го направи всеки който е поиграл даже 2 години :D
Та въпроса ми като цяло е, кога ще се научите да прощавате за малките грешки(не само на вашите приятели)и хора който се опитват да помагат реално и искат пак ШАНС ,няма да им бъдат толкова бързо игнорирани за часове ,да бяхте оставели поне още няколко хора да дадат мнение ?
И кога ще дойде Демокрацията най сетне в България ? Може би вие трябва да сте пионерите , млади сте а сайта прилича на концлагер .Лошо!!!Прочете внимателно и ще разберете защо вече толкова малко хора пишат тука за каквото и да е било по форумите и с изключение на админите ,където имат само те имат право да пишат навсякъде
Последна промяна Report на 21 Ное 2013, 02:16, променена общо 1 път
Причина: !
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Cs

Re: Странно?

Мнениеот dzak » 21 Ное 2013, 02:06

Имаш много да се доказваш пред колектива за да ти се даде отново някакъв шанс. С тази тема се отдалечаваш все повече от него. Проблема не е само в начина ти на банване на играчи. Трябва да обърнеш голямо внимание на отношението ти към хората, особено по-малките от теб. Не си на 7 години да ти се обяснява как трябва да се държиш. Със сигурност си видял много от живота и вероятно си си патил не един или два пъти от него. Знам и че много добре ме разбра какво имам предвид. Извода го оставям на теб, а тази тема е заключвам.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Re: Странно?

Мнениеот Report » 21 Ное 2013, 02:15

понеже е късно вечер, а поста ти е дълъг за правилно осмисляне ще си оставя правото да си коригирам този пост след наспиване. Накратко искам да ти кажа, че аз съм най обикновен потребител, не се имам за по добър, по висш или по велик от някой от другите. По една или друга случайност имам привилегии, а относно това сравнение със сайтовете на Северна Корея...няма да стигам чак до там. Съветвам те да си направиш регистрация във някой от форумите на "Ипмарт" и да си пишеш както си искаш и каквото си искаш. Ще ми е интересно да ти проследя прогреса. Всеки има право да впише правила, които отговарят на неговите лични изисквания, визирам собственика на даден сайт,форум или блог. И тъй като прочетох няколко твои теми си по голям от мен, но какво от това. Имаш 5 фирми - да ти просперират дълги години. Разбира се евалата буден българин си и си успял в живота - по твоите думи. Аз съм както сам се изрази от едно друго поколение, дето сме свикнали малко по иначе. За съжаление според моите виждания или ти трябва да се пригодиш към нас или просто да ни изоставиш. Защото мога да ти кажа със сигурност, че ние няма да се нагодим към теб и твоето мислене. Поне част от нас де. Не мога да се изкажа така за всички.

Относно прощаването, аз няма какво да прощавам. Никой не ме е засегнал, пък и аз не се засягам от изказвания. За целта си има система за наказания, които трябва да имат възпитателен ефект - понякога положителен, друг път отрицателен. Сравняваш тази "детска градина" с концлагер, отново пращам те в няколко чужди сайа - gsm hosting, ipadforum искам там да видиш какво се нарича спазване. Всичко седи на място. Там се наказва за много по малко отколкото тук. И там няма прощаване. Дори и да си с ВИП статут, провиниш ли се го отнасяш, а там драги ми другарю за да си ВИП, значи правиш финансови дарения за сайта/форума. Та да не оприличаваме строгото държание с концлагер. Ако е строго отношението, това е защото сте навикнали на мекото отношение на някои колеги, а и най вече на липсата на свободно време на някой от Главните Администратори.

Тъй очаквам да ме оспориш, но аз съм уморен и лягам да спя. Утре ще видя какво е сътворено и ако мога ще отговоря.

Хубава и спокойна вечер на всички.
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Назад към Проблеми/Въпроси