Някои е резервирал ника ми No SouNd v gg-to моля които го е направил да ми каже аз играя от мн време в тази верига, а после всики с моя ник само не и аз
Искам аз сум си с тоя ник вие ме познавате.Как може да ми копират ника а вие си седите.Някои с моя ник играе в дм-то
А преди една седмица имаше админ в сарвара и влезе някои с същя ник като моя а админа си спи.
Аз тук от 4 години играя с този ник.А сега някъв посерко ми играе с ника мойе ли така!!!!
Пуу
Имам огромен проблем!!!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
- valkata12
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ,
Re: Имам огромен проблем!!!
Не преувеличавай.Ти сам си длъжен, след като играеш с този ник да си го запазиш.Ние, админите нищо не можем да направим по въпроса с ник-а ти.Пиши на Admin да ти го запази и няма да имаш проблеми.
И със сигурност не играеш тук от 4 години
И със сигурност не играеш тук от 4 години
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
Играя кълна се,но с други никове сум играл токава единпат играх и с хацк тогава . Ника ми беше valio0 blue.И други никове сум имал.А писах на админа от мн отдавна, а нямам отговор по скайп.
Я заклучете темата решисе проблема :Д Само се изложих
Я заклучете темата решисе проблема :Д Само се изложих
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
Тъй тъй, ще обръщаш внимание на тази тема, човек моля ти се оправи си отношението спряма хората в тази верига, било то админ или не, с този тон до никъде няма да стигнеш, неприличаш на човек които е играл 4 години в нашия сървър, още по - малко пък звучиш, занапред нека си спазваме добрия тон, и ще си имаме по - малко ядове. Ако се беше се държал прилично според теб щеше ли да имаш сега такива ядове .
-
Stelko - Потребител
- Име в игра: CEBEPEH
Ти наистина не си добре. 5 пъти ме караш да ти запазя ника навсякъде и като го направих пускаш тема. Просто нямам думи.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
5 мнения
• Страница 1 от 1