Защо беше реснат в Gungame победите на играчите ,тоест wina ? С каква цел ?
Значи на Vancheto рекорда по брой последователни победи не може да бъде нулиран ,който рекорд от мен е подобряван ,а от SNAIP много кратно,а това с win може ?
Имах 996 wina ,но два дена нямах нет и влизъм снощи и какво да видя 0 wina
Е за мен вече смисъла да играя тука свърши при това положение ,плюс всичко останало като отношение което има тука към мен !
Няма да обяснявам с подробности какво значи това за играчите обичащи Gungame ,че едва ли ще ме разберете !
На ника RK2K права Del !
Люси може да ми махнеш правата спокойно вече и само да ти отговоря на това :
Мнениеот Admin » 07 Мар 2015, 08:38
Точно това щях да му напиша в скайп, но го прочетох и ми хареса как е казано.
RK2K това вече не е съвет, това е предупреждение и то официално.
Досега се сдържах заради добрата ти работа в сървърите гг, но вече е прекалено.
Явно не ти прави впечатление, че още си Тест Админ е причината е само отношението и държанието ти в форума.
Люси аз не станах админ тука за да ме правиш Сървар Админ или Модератор и това съм го написал в кандидатурата си и да беше ми предложил щях да ти откажа,никога не съм имал такива амбиции ,станах админ за да има ред в ГГ сърварите и по малко хакове и мисля че се справих много добре ,щом като влезна има респект към мен и всеки играч ме познава и ако има хакер веднага ме викат и разчитаха на мен че до късно ще играят спокойно .И най важното НЯМА НИТО ЕДНО ОПЛАКВАНЕ ЗА МЕН ЧЕ СЪМ ОБИДИЛ НЯКОЙ ИГРАЧ ,НАЛИ? Е това съм аз ,но само хора в сървара разбраха какъв съм като човек!Това за мен беше най-голямото удоволствие ,а не тука в сайта ника да ми е в тъмно синьо или червен ! И отдавна да съм се махнал ,ма само заради SNAIP който ме помоли на два пъти и за това че направи нови сървари това момче останах ,и то след всичката помия който се изля върху мен тука !
Аре чао и за мен game over for me here
ТHE END
Защо?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
-
rk2k - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: rk2k
Re: Защо?
Ти сериозно ли
Благодаря , че ни изясни за какво си станал админ , и то е за да има ред , но дали в ползва на веригата или за товя полза за да си играеш спокойно и да се изкачваш във няква класация ?
Браво , че е нулирано поне ще се разбере , кои е станал админ за да прави добро на веригата и кой си е получил правата само за да не му се пречкат някакви на играта . Мислих , че си тук за веригата , но след тази ти тема аз напълно си промених мнението . Люси правата ще ти ги махне , но те мислих за истински колега . Да не мислиш , че някой е станал админ или модератор или част от екип банове заради цвета на ника му ? ? ?
Айде жив и здрав показа се и ти вече . Верно ти беше казал някой от екип банове не се сещам кой "Колко като тебе са минали през тая верига " . За това ли говори , че ще си тук докато достигнеш резултата , който искаш . Еми резултатчето ти е реснато . Така е по - честно и за новите играчи дори трябва се прави по на често .
Няма пиша други постове , обещал съм на Люси , че няма вече да съм спамер , а ти колкото искаш пиши след мене .
Аз обичам да си казвам мнението направо без да ми пука дали ще засегна някои .
Благодаря , че ни изясни за какво си станал админ , и то е за да има ред , но дали в ползва на веригата или за товя полза за да си играеш спокойно и да се изкачваш във няква класация ?
Браво , че е нулирано поне ще се разбере , кои е станал админ за да прави добро на веригата и кой си е получил правата само за да не му се пречкат някакви на играта . Мислих , че си тук за веригата , но след тази ти тема аз напълно си промених мнението . Люси правата ще ти ги махне , но те мислих за истински колега . Да не мислиш , че някой е станал админ или модератор или част от екип банове заради цвета на ника му ? ? ?
Айде жив и здрав показа се и ти вече . Верно ти беше казал някой от екип банове не се сещам кой "Колко като тебе са минали през тая верига " . За това ли говори , че ще си тук докато достигнеш резултата , който искаш . Еми резултатчето ти е реснато . Така е по - честно и за новите играчи дори трябва се прави по на често .
Няма пиша други постове , обещал съм на Люси , че няма вече да съм спамер , а ти колкото искаш пиши след мене .
Аз обичам да си казвам мнението направо без да ми пука дали ще засегна някои .
- Faster
rk2k, пожелавам ти много успехи в любимата игра, където и да играеш от тук на сетне.
Същото ти желая и в личен план.
По темата ще допълня следното. Да пробваме с gg_stats_ip -1
Така би трябвало да помни рекорда по ник. Когато е без тирето, помни по IP вместо по STEAM ID
Същото ти желая и в личен план.
По темата ще допълня следното. Да пробваме с gg_stats_ip -1
Така би трябвало да помни рекорда по ник. Когато е без тирето, помни по IP вместо по STEAM ID
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Извинявам се, че пиша след Admin, но не мога да се сдържа. Колкото и да се криеш, Fox, пак казвам ние тук трева НЕ пасем. Чао или трябва да кажа "До скоро"? Знаем, че пак ще се върнеш с нов ник. Но тогава няма да получиш тази подкрепа, не и от мен!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
5 мнения
• Страница 1 от 1