Проблем с компютъра
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с компютъра
постоянно се изключва не знам какво му е станало вчера през деня,предполагам вторник ще го оправя проблема напълно,сега ще влизам и дано рядко се изключва
-
Bat-Miro - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Re: Проблем с компютъра
и аз имам подобен проблем когато играя излиза ми син екран и се изключва компа ?
Последна промяна TtEeRrOoRrAa на 22 Мар 2015, 16:08, променена общо 1 път
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
Излезте малко навън , оставете ги да си починат тия компютри това са машини , а не стомани
- kiddo
- Потребител
- Име в игра: stzmans
Bat-Miro написа:постоянно се изключва не знам какво му е станало вчера през деня,предполагам вторник ще го оправя проблема напълно,сега ще влизам и дано рядко се изключва
Преинсталация иска.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
почистване + смяна на пастата по принцип е хубаво поне 1 път в годината да се прави ...
Peace \/
-
burgasko - Потребител
- Име в игра: burgasko.com
TtEeRrOoRrAa написа:и аз имам подобен проблем когато играя излиза ми син екран и се изключва компа ?
Някой знае ли нещо по въпроса?!
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
Нали колегата по горе е обяснил какво да се направи.И аз го имах този проблем и си трябва преинстал..
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Изключване/рестартирене е най-честия признак,когато нещо в машината не работи,както трябва.На практика рестартите може да са от всичко,както от hardware-a,така и от software-a.
Отвори го,почисти навсякъде,ако знаеш как да сменяш паста,смени.Ако не знаеш ти препоръчвам да не пипаш сам.След почистване ако прави същите проблеми,може да преинсталираш,но може и да потърсиш някой който знае какво прави и да ти види машината : ))
burgasko написа:почистване + смяна на пастата по принцип е хубаво поне 1 път в годината да се прави ...
Отвори го,почисти навсякъде,ако знаеш как да сменяш паста,смени.Ако не знаеш ти препоръчвам да не пипаш сам.След почистване ако прави същите проблеми,може да преинсталираш,но може и да потърсиш някой който знае какво прави и да ти види машината : ))
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
благодаря на всички, във вторник предполагам ще го занеса да го видят в сервиз ,защото не ми се бара,
ПС Играя ли няма ядове , оставя ли го спира ама ще го оправят,ако терора е разбрал може да я мятате в коша темата или заключите
ПС Играя ли няма ядове , оставя ли го спира ама ще го оправят,ако терора е разбрал може да я мятате в коша темата или заключите
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
Проблема може да идва и от недобро охлаждане на процесора,което кара системата да се защити с рестарт.Просто трябва да си сигурен,че охладителя(перката) на процесора работи правилно и не е задръстен безбожно от прах.Най-добре може да се увериш в това като си намериш програма ,която показва температурата на процесора,ако тя е прекалено висока (над 50`C и повече) дори и когато не правиш нищо на компютъра,това е знак,че не се охлажда добре и при пускане на игра или друго ти го товариш. Както казва burgasko,преди да си си помислил да преинсталираш системата ,трябва да се обърне внимание на хардуера: почистване и смяна на термопастата на процесора,едва тогава прави преиснталация.
Ако имаш поява на син екран това е знак,че нещо по хардуера не е съвместимо,примерно неправилна рам памет или поставена в неправилен слот или старо дъно и система като цяло а си инсталирал win7.
Не си казал какъв е компютъра,лаптоп или настолен и с какъв уиндоус си.
Ако имаш поява на син екран това е знак,че нещо по хардуера не е съвместимо,примерно неправилна рам памет или поставена в неправилен слот или старо дъно и система като цяло а си инсталирал win7.
Не си казал какъв е компютъра,лаптоп или настолен и с какъв уиндоус си.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2