проблем с фпс-то
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
25 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
проблем с фпс-то
Значи като играя и пинга ми е около 10-13 до 15 добре, но изведнъж като ми скочи пинга рязко към 40 и нагоре и става мазало.ФПС-то ми пада до 15 и става ужас, почва да цепи яко, даже звуците от самата игра се чуват разпокъсано, който е играл с подобно фпс 10-15 знае какво е ако има такъв изобщо.А падне ли граната наблизо до мен просто ужасия.Не знам дали фпс и пинг имат нещо общо, но ако някой има идеи от какво може да е нека драсне :}
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: endz0nE
Re: проблем с фпс-то
nrjhs написа:Значи като играя и пинга ми е около 10-13 до 15 добре, но изведнъж като ми скочи пинга рязко към 40 и нагоре и става мазало.ФПС-то ми пада до 15 и става ужас, почва да цепи яко, даже звуците от самата игра се чуват разпокъсано, който е играл с подобно фпс 10-15 знае какво е ако има такъв изобщо.А падне ли граната наблизо до мен просто ужасия.Не знам дали фпс и пинг имат нещо общо, но ако някой има идеи от какво може да е нека драсне :}
С каква видео карта си? Ако си Nvida мога да помогна!
Проблема е винаги от нея за фпс!
-
rk2k - Потребител
- Име в игра: rk2k
-
nrjhs - Потребител
-
nrjhs - Потребител
Ако не си бутал това ЦЪК мисля че ще реши 98% от проблемите ти (ако видеото ти наистина е инвидиа)
-
Pyce - V.I.P.
- Име в игра: BOOBS
nrjhs написа:Значи като играя и пинга ми е около 10-13 до 15 добре, но изведнъж като ми скочи пинга рязко към 40 и нагоре и става мазало.ФПС-то ми пада до 15 и става ужас, почва да цепи яко, даже звуците от самата игра се чуват разпокъсано, който е играл с подобно фпс 10-15 знае какво е ако има такъв изобщо.А падне ли граната наблизо до мен просто ужасия.Не знам дали фпс и пинг имат нещо общо, но ако някой има идеи от какво може да е нека драсне :}
Описанието ти е изключително неподходящо,а очакваш някой да ти помогне подобаващо ? Когато имаш подобни проблеми давай подробна информация.
Аз лично бих заложил,че проблема ти идва от нестабилна интернет връзка.Проблем с рутер,проблем при доставчика или нещо такова.Не се сещам да има настройка където и да е,която да ти предотврати този внезапен скок на пинг-а : )) ,но все пак някой друг може и да знае нещо : )).
Възможно е и някакъв вирус.
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Mr.Black написа:nrjhs написа:Значи като играя и пинга ми е около 10-13 до 15 добре, но изведнъж като ми скочи пинга рязко към 40 и нагоре и става мазало.ФПС-то ми пада до 15 и става ужас, почва да цепи яко, даже звуците от самата игра се чуват разпокъсано, който е играл с подобно фпс 10-15 знае какво е ако има такъв изобщо.А падне ли граната наблизо до мен просто ужасия.Не знам дали фпс и пинг имат нещо общо, но ако някой има идеи от какво може да е нека драсне :}
Описанието ти е изключително неподходящо,а очакваш някой да ти помогне подобаващо ? Когато имаш подобни проблеми давай подробна информация.
Аз лично бих заложил,че проблема ти идва от нестабилна интернет връзка.Проблем с рутер,проблем при доставчика или нещо такова.Не се сещам да има настройка където и да е,която да ти предотврати този внезапен скок на пинг-а : )) ,но все пак някой друг може и да знае нещо : )).
Възможно е и някакъв вирус.
Ами неподходящо е защото не съм наясно с проблема и как да го опиша точно.Мисълта ми е че като пинга ми се вдигне фпс-то ми пада, не би трябвало да имат нещо общо двете, или пък имат ? Като цяло стабилен ли ми е пинга фпс-то също е добре.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
Като цяло тези 2те са отделни неща,но когато имаш висок пинг и ти насича в играта,това накъсва и fps-a. Аз съм останал с такова впечатление : )).
Пусни си да дърпаш 1 филмче и влез да играеш и си гледай fps дали ще надолу ако си с много пинг : )).Аз мисля,че когато имаш висок пинг и ти насича до толкова че ти реже от фреймовете.НЕ съм 100 процента ам,звучи ми логично :Д
Пусни си да дърпаш 1 филмче и влез да играеш и си гледай fps дали ще надолу ако си с много пинг : )).Аз мисля,че когато имаш висок пинг и ти насича до толкова че ти реже от фреймовете.НЕ съм 100 процента ам,звучи ми логично :Д
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Фпс има много общо с интернета.. виж си и "мс-а" най добре дай някоя снимка.. Ако си с рутер.. промяната в пинг-а идва в повечето случай от него.. ако не си с рутер е от кутията която ти е отвън и е на доставчика.. във всеки случай щом си забелязал че при пинг ти пада фпс .. значи е от интернета....
-
Spasko - Потребител
- Име в игра: 5/35
Интернет за 5 лв на месец (забравил съм да го платя,нямах пари)+ играя на дядо от компа+ама той дядо починал...
..не знам какво е правил дядо на компа.
..не знам какво е правил дядо на компа.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
25 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3