FF нарочно е спрян, защото има тъпанари които ще скапват играта, но това се решава с tkpunish 1

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
IA3I написа:Беше доста ясен макар че бих добавил няколко неща ако позволиш:
Как стъпките пречат на тренирането на стрелба и рефлекси ? Или иначе - защо да няма слухтене то не пречи на останалото?
Защо да добавяш карти за зарибяване. Няма ли опасност ако ги махнеш да изгубиш зарибените ? И като сме на тема карти не е само snow. Явно трябва да се внимава какви карти се качват за да не се размие идеята. И тука вие си имате една много любима карта - aim_headshot обаче тя просто не е подходяща почти за нищо. Защото е прекалено открита - пуска те с гръб към противника без прикритие понякога. Той само трябва да се завърти и да те уцели а ти примерно може да се налага да вземеш оръжие и съответно често се случва да не стигнеш до там. Да те убият просто малко след като се пуснеш. Липсата на осезателна преграда м/у отборите на карта си е минус за мен.
Ще саднат ? Нека стрелят - при първото им убийство на съотборник ще умрат за следващия рунд или на място.(въпрос на избор). А при второто ще бъдат отстранени принудително за 2-3 минутки. Тука може и да се помисли след колко 2-3 минутни бана да получиш 30-60 минутен. Има хиляди начини да ги накарате да не стрелят своите нарочно.
/ме-то си го харесвам от както почнах да го използвам. Не виждам причина да бъде махнато от никой сървър. Е хубаво причини могат да се измислят но по тая логика може да се премахната половината компонент на играта. Аз по-скоро подкрепям идеята - ако е гарга да е рошава. Нека има от всичко кой ще го ползва и кой не зависи от потребителя - демокрация с опции - ко повече
А в момента /me командата е позволена в AIM-a и забранена в DM.
това за без звуци и без стъпки... Не знам моето мнение е формирано от други сървъри (което не е нищо) и от нета каквото съм чел. Общо взето не е нищо и не е меродавно. Вие сте решили ейм сървъра да бъде такъв тип. За мен aim-a трябва да е като класик но на ейм карти без пазаруване. За разни неща по земята дори обмислям какво мисля. Примерно вашата карта (уникална не съм я виждал никъде и любима вам) aim_headshot - там има жилетка (бронежилетка) по средата. Как се връзва жилетка в aim server ? знаете че играта без каска (жилетка) е направо някаква друга игра повечето оръжия могат да убият с един патрон в главата и всички взимат двойно повече. Ако сте решили да е такъв вида на aim-a каква е политиката относно pick up-ите (жилетки гранати - за оръжията ясно)
За ФФ виж цяла тема съм пуснал в предложения и се разпрострях там. И без това ми се смеят че пиша много да не се повтарям.
IA3I написа:Има и още нещо че се сетих чак сега. Обсъждайки целене и звук. За някои хора те са неразделни. Буквално се прицелват по звука от противника. Те много ще псуват но говорим за роботчета принципно. Но е факт че по-напредналите потребители използват звука за прицелване. Това им отнемате. Аз в момента не го правя но съм го правил преди(аз съм на 13 и имам пъпки). И ефекта е поразителен. След време до толкова си се изпедепцал че целиш точно независимо дали виждаш противника или е зад стена. Важен е звука за прицелването - неразделни в главата на много хора. Дори при мен до известна степен.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта