totalninety написа:Започнахте да се отклонявате от темата.
Гранатите не са забранени и всеки може да си ги купи. Но да си купиш жизнени точки - не. Играта е създадена достатъчно балансирана. Щетите, които правят оръжията са оценени спрямо 100 жизнени точки. Снайперът е създаден с тази цел - дава възможност да свалиш противник с 1 изстрел.
На много хора не им харесва да играе съперникът им със снайпер. На мен пък не ми харесва да стрелям по зомбита с extra hp. А представете си, когато ти излязат няколко зомбита срещу теб, а ти си със снайпер. На други пък не им харесва съперникът им да играе с щит. А какво става в този момент?
И още - щом +10HP са нищо, какво става, ако останеш сам срещу 3-4 противника и ти се наложи да обезвреждаш бомба? +30-40HP, които трябва да отнемеш. Ами това си е още половин противник. Въобще бонусът води до дисбаланс.
И нещо друго, за което няма да претендирам да се премахне, въпреки че също не ми харесва. Как се прецени, че плъгина трябва да дава desert eagle? Аз харесвам да играя повече с glock или usp.
И все пак - нормално е тези добавки да се харесват от по-неопитните и да не се харесват от по-опитните
Напълно подкрепям мнението.