Предложение за sv_airaccelerate
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
22 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Предложение за sv_airaccelerate
Скачането е част от играта, въпроса е кой го може и кой не.Всички професионални играчи по цс правят бхоп и си помагат по този начин, а вие искате да отнемете нещо подобно от играта..
-
roundup - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: roundup
Никой няма да ви забрани да скачате. Скачайте си колкото искате. Въпросът е, че тук тази стойност трябва да е 10, защото не е jump сървър.
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Ако може да се промени на 10 и в GG сървара, че РЕДБУЛА само скача , и това е главната причина да печели
Абсолютно сериозно искам промяната.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
KoKaL написа:Ако може да се промени на 10 и в GG сървара, че РЕДБУЛА само скача , и това е главната причина да печели
Аз нямам проблем, но да кажат и другите.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
KoKaL написа:Ако може да се промени на 10 и в GG сървара, че РЕДБУЛА само скача , и това е главната причина да печели
Ти като си слаб и като не го можеш защо искаш да отнемеш предимството на някой, който го е научил и го умее? Вземи гледай клипчета и се научи вместо да ревеш.Ако пипнете гг, това ще ви е най-голямата грешка...
-
roundup - Потребител
против това не jump сървър!!!
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Аз не искам да налагам мнението си, правя предложение, което да обсъдим. Благодаря че изказа мнение.
И да допълня, че на мен ако ми се скачаше, щях да играя в някой jump@run сървар.
И да допълня, че на мен ако ми се скачаше, щях да играя в някой jump@run сървар.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
kamikadze написа:против това не jump сървър!!!
Ти въобще разбра ли за какво става дума или си неадекватен по default ?
Кокале скачането е част от цс-а, как да ти го обясня не знам.Не е нужно да ходиш в jump server, за да скачаш.Може да ти е от полза, както в класик, така и в гг и навсякъде..
-
roundup - Потребител
За какво спорите? Помня, че преди време имаше плъгин някъде, който има смяна на тези неща.. На 100 и 10,но не знам дали е авторски и дали го има в интернет.. Проверете ако прецените. Така всички ще са доволни, предполагам........
-
Димитрова - Потребител
- Име в игра: Dzh.
Хайде да не се нападаме едни други.
Допреди едно известно време (големите турнири по цс 1,6, световен мащаб) аз един не видях да си джъмпи ей така по време на игра, докато стреля. Поради причината, че с 10аа няма как да си по-бърз и с по-качествен скок, докато при по-голяма стойност ти дава предимство за това. Играе цс, а не джъмп, Hide and seek, soccerjam, т.н (всички тези са модове на цс 1.6, МОДОВЕ). Затова си има специален мод, в който тези стойности са завишени с цел по-качествено скачане и носи имена с jump, а не massive, classic, d2only и т.н.
Гънгейм по същество също е МОД на цс, който се доближава до класическата игра. Специално тук мода има карти, на които само чрез добро скачане може да се придвижиш до някои места или да преминеш през различни напечени ситуации, включително и играта с ножа, при които завишената стойност носи предимство спрямо другите. И тук се връщам на първата част от написаното от мен.
Ето, аз затова говоря. Да пуснем sv_aim 1, за да може и слабите играчи да са като добрите и да бият глави.
Допреди едно известно време (големите турнири по цс 1,6, световен мащаб) аз един не видях да си джъмпи ей така по време на игра, докато стреля. Поради причината, че с 10аа няма как да си по-бърз и с по-качествен скок, докато при по-голяма стойност ти дава предимство за това. Играе цс, а не джъмп, Hide and seek, soccerjam, т.н (всички тези са модове на цс 1.6, МОДОВЕ). Затова си има специален мод, в който тези стойности са завишени с цел по-качествено скачане и носи имена с jump, а не massive, classic, d2only и т.н.
Гънгейм по същество също е МОД на цс, който се доближава до класическата игра. Специално тук мода има карти, на които само чрез добро скачане може да се придвижиш до някои места или да преминеш през различни напечени ситуации, включително и играта с ножа, при които завишената стойност носи предимство спрямо другите. И тук се връщам на първата част от написаното от мен.
roundup написа:Ами именно това, че можеш да се придвижиш по-бързо от другите и че можеш да се качиш някъде, където не много хора могат или да се плъзнеш по някой сърф ...
Ето, аз затова говоря. Да пуснем sv_aim 1, за да може и слабите играчи да са като добрите и да бият глави.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
22 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Предложения за CS MegaGaming Dust2 Only