Сървъра се пълни рядко. В 90 процента от времето се играе само голяма (стълби, ярд), 2vs2, 3vs3, до 15-16 човека.
Когато играем малко хора, този плъгин вреди на играта. След дълги години игра на дъст2, всеки 4 от 5 играча при ръш мята на ярд флашк. При 3-4 човека, 2-да да хвърлят, третия излиза и убива всички, понеже от 4 флашки е почти невъзможно да избягаш, а противника е "засипан" с флаш и поради плъгина не му дреме. Получава се дисбаланс.
Предлагам да се замени с този плъгин. Неговата функция е да забранява след определен брой (колкото се нагласи) теам флаш играча да хвърля отново флашки.
Edit dzak - занулена анкета.
Смяна на teamflash плъгин с друг флаш плъгин
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
26 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Смяна на teamflash плъгин с друг флаш плъгин
Последна промяна dzak на 21 Май 2018, 21:41, променена общо 1 път
Причина: едит
Причина: едит
-
dzak - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: dzak
Re: Смяна на teamflash плъгин с друг флаш плъгин
Тея плъгини са пълна идиотщина.
Да се направи както беше преди.Всякви видове плъгини са отдалечаване от оригиналния вид на играта.
Щом се пълни рядко, значи контрола е по-лесен и би трябвало, ако някой нарочно флашва неговите, да изяде бана.
Също така съм и ЗА махането на damage bullet-a !
Да се направи както беше преди.Всякви видове плъгини са отдалечаване от оригиналния вид на играта.
Щом се пълни рядко, значи контрола е по-лесен и би трябвало, ако някой нарочно флашва неговите, да изяде бана.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
nrjhs написа:Тея плъгини са пълна идиотщина.
На същото мнение съм с изключение на бана за тийм флаш, предупреждение, слей и кик са достатъчни.
- EsCapE
Слай, слап, кик също е вариант. Предлагам плъгина, за да по-лесно на админите и да не следят кой прави теамфлаш. При 2 или 3 теамфлаша плъгина автоматично му забранява да хвърля флаш.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Аз съм съгласен с идеята да се изпробва , какво виждам този плъгин ги наказва сам вместо да се чудим кой флашва съотборниците си , а да не говорим от другия отбор ако е .
И да , колкото е по - чист сървъра толкова по - добре но този плъгин няма промени кой знай - колко сървъра ,а ще е в помощ на администраторите и на играчите и отделно , че не по всяко време има админ , а плъгина ще си седи винаги докато е Online сървъра .
И да , колкото е по - чист сървъра толкова по - добре но този плъгин няма промени кой знай - колко сървъра ,а ще е в помощ на администраторите и на играчите и отделно , че не по всяко време има админ , а плъгина ще си седи винаги докато е Online сървъра .
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
dzak написа:Слай, слап, кик също е вариант. Предлагам плъгина, за да по-лесно на админите и да не следят кой прави теамфлаш. При 2 или 3 теамфлаша плъгина автоматично му забранява да хвърля флаш.
Съгласен съм с това
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
По принцип съм ЗА, но ако флаша на съотборник стане случайно ( както е при ръш), плъгина отчита ли го като teamflash, или важи само, ако се флашва целият тийм в базата?
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Помните ли едно време как ви разказвах играта с флашките в базата ? Цецо, помниш ли ?
-
paqka - Потребител
- Име в игра: -
paqka написа:Помните ли едно време как ви разказвах играта с флашките в базата ? Цецо, помниш ли ?
Не е като да не си ял банове.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Curkata написа:По принцип съм ЗА, но ако флаша на съотборник стане случайно ( както е при ръш), плъгина отчита ли го като teamflash, или важи само, ако се флашва целият тийм в базата?
Има доста случай, в които неволно флашваш съотборник.
Според мен плъгина отчита само тиймфлаша, едва ли може да го определи като неволен или умишлен.
Ако е така наистина, няма смисъл да се слага нищо.Сървъра си е доста добре в сегашното състояние.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
26 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Предложения за CS MegaGaming Dust2 Only